Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024, 2:15:18 μμ
Πέμπτη, 30 Οκτωβρίου 2008 11:56

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΩΝ ΠΑΟΚ ν. Κιλκίς «Βασίλης Σεργιαννίδης»Επιτυχής ο «ασπρόμαυρος» χορός

Με επιτυχία και μέσα σε θερμή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε ο πρώτος χορός του Συνδέσμου Φίλων ΠΑΟΚ ν. Κιλκίς στο κέντρο διασκέδασης «ΠΥΛΗ» του Κιλκίς την περασμένη Δευτέρα. Με απόφαση μάλιστα του διοικητικού συμβουλίου ονομάστηκε τιμητικά για την μεγάλη προσφορά του στον ΠΑΟΚ σε Σύνδεσμο Φίλων ΠΑΟΚ ν. Κιλκίς «Βασίλης Σεργιαννίδης».
Η βράβευση, όμως, στον αιμοδότη της μεγάλης ομάδας δεν πραγματοποιήθηκε, καθώς ο κ. Σεργιαννίδης δεν μπόρεσε να παραβρεθεί λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων στο εξωτερικό. Βραβεύτηκαν, όμως, οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Κώστας Λαγωνίδης και Γιάννης Γκιτσιούδης καθώς και ο μπαρμπά-Νίκος Παρούσογλου, γνωστός για το μουσείο του ΠΑΟΚ που έχει δημιουργήσει στο σπίτι του, στην Τούμπα Κιλκίς.

Τις απονομές έκαναν τα μέλη του Δ.Σ. του Συνδέσμου Φώτης Αθανασιάδης, Συμεών Ανθρακίδης και Γιώργος Κυριακίδης αντιστοίχως.
«Δεκατέσσερα χρόνια πέρασαν από τότε, για να έρθει τώρα η σειρά μιας παρέας ανθρώπων που τρέφουν  μεγάλη αγάπη για τον ΠΑΟΚ και να μπουν μπροστά σε μια νέα προσπάθεια. Σήκωσαν τα μανίκια τους για να επαναδραστηριοποίησουν τον Σύνδεσμο, να τον καταστήσουν έναν ισχυρό σύμμαχο ανάλογο με το βάρος του ονόματος της δημοφιλέστερης ομάδας του Βορρά», ανέφερε μεταξύ των άλλων ο αθλητικογράφος Χρήστος Καναρόπουλος, ο οποίος παρουσίασε την εκδήλωση, ενώ ο πρόεδρος Φώτης Αθανασιάδης αναφέρθηκε στους στόχους και στις προσπάθειες που καταβάλλει ο Σύνδεσμος για να οργανωθεί καλύτερα με πολλά μέλη προκειμένου να υποστηρίξουν ουσιαστικά τον ΠΑΟΚ που αγαπούν με όλη τους την ψυχή. Όλοι φυσικά τόνισαν την υποχρέωση του ΠΑΟΚ να κοιτάζει την κορυφή με την ευχή να κατακτήσει το πρωτάθλημα ενώ αρκετές φορές ακούστηκαν δυνατά συνθήματα από φιλάθλους δημιουργώντας εκρηκτική ατμόσφαιρα. Ήδη ο Σύνδεσμος αριθμεί 285 εγγεγραμένα ενεργά μέλη και έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι στιγμής πέντε ανοιχτές συνελεύσεις σε δήμους του νομού και θα ακολουθήσουν και άλλες.
Τον χορό τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής και πρώην υπουργός Γ. Φλωρίδης, ο νομάρχης Β. Μπαλάσκας, ο πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου Γ. Γεωργαντάς, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Π. Τονικίδης, κ.α.