Παρασκευή, 1 Μαρτίου 2024, 11:08:17 πμ
Σάββατο, 12 Απριλίου 2008 15:29

Συνεργασία του κ. Σμυδάκη με τον κ. Γ. Συμπιλίδη

 Με το δήμαρχο Πολυκάστρου Δημήτρη Σμυδάκη συναντήθηκε ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Νομαρχιακής Συμπαράταξης Γιώργος Συμπιλίδης και οι συνεργάτες του. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου “Ο κ. Συμπιλίδης παρουσίασε στον κ. Σμυδάκη τα αποτελέσματα έρευνας που ενήργησε μέσω του πανεπιστημίου Πάτρας για την ποιότητα των δικτύων ύδρευσης του νομού μας. Από τα δείγματα που πάρθηκαν από οικισμούς του δήμου Πολυκάστρου, επιβεβαιώθηκαν τα στοιχεία του Δήμου για τα προβλήματα ποιότητας νερού σε Αξιοχώρι, Ασπρο και Πευκόδασος
Με την ευκαιρία της επίσκεψης των στελεχών της Ανεξάρτητης Νομαρχιακής Συμπαράταξης στο γραφείο του δημάρχου Πολυκάστρου, ο κ. Σμυδάκης τους ενημέρωσε για τις προσπάθειες του δήμου να δοθούν άμεσες αλλά και οριστικές λύσεις στα προβλήματα υδροδότησης, καθώς και τις προτάσεις για την ύδρευση του Πολυκάστρου από το Πάικο.
Ακόμη, ο δήμαρχος Πολυκάστρου ενημέρωσε για τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Τοπική Αυτοδιοίκηση, αλλά και για τα ζητήματα που απασχολούν το δήμο και ιδιαίτερα, για το Εμπορευματικό Κέντρο Πολυκάστρου, για τη θεσμοθέτηση του ΒΙ.ΠΑ Πολυκάστρου και για την ανάγκη κατασκευής αναβαθμού στον Αξιό ποταμό για το αρδευτικό της Αρτζάν Αματόβου”.