Τρίτη, 21 Μαΐου 2024, 10:09:23 μμ
Παρασκευή, 12 Απριλίου 2024 13:05

Συνταξιούχοι Δημοσίου Κιλκίς: Νομική εκπροσώπηση για θέματα δανείων και τραπεζικών συναλλαγών

Από το Σύλλογο Συνταξιούχων Πολιτικών Δημοσίων Υπαλλήλων ν. Κιλκίς εκδόθηκαν οι ακόλουθες ανακοινώσεις:

 

Σας ενημερώνουμε ότι ύστερα από τη διαπίστωση προβλημάτων που μας ανέφεραν πολλοί συνάδελφοι συνταξιούχοι, από τη σύναψη δανείων με διάφορους χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς (Τράπεζες, Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων κλπ) και ζητούν πληροφορίες για το πώς θα αντιμετωπίσουν το θέμα που τους απασχολεί, το Δ.Σ. της ΠΟΠΣ, στη συνεδρίαση της 28/3/2024, αποφάσισε να συνάψει συμφωνία συνεργασίας, αμισθί, με τον Δικηγόρο Κωνσταντίνο Γ. Κουκούτση, νομικό σύμβουλο της Εθνικής Τράπεζας, παρ’ Αρείω Πάγω.

Κατόπιν αυτού μπορεί όποιος συνάδελφος συνταξιούχος αντιμετωπίζει κάποιο ανάλογο πρόβλημα, μπορεί να επικοινωνεί με τον συγκεκριμένο δικηγόρο κ. Κ. Κουκούτση, να του γνωστοποιεί το πρόβλημά του και να παίρνει ανάλογες οδηγίες για την αντιμετώπιση του θέματός του. Οι πληροφορίες και οι οδηγίες που θα παρέχει ο νομικός συνεργάτης μας πλέον, για τα θέματα που ήδη αναφέραμε, θα είναι δωρεάν. Δηλαδή δεν υπάρχει καμία οικονομική υποχρέωση.

Στοιχεία επικοινωνίας:

Κωνσταντίνος Γ. Κουκούτσης

Δικηγόρος παρ' Αρείω Πάγω / M.Sc. Banking and Finance Law

Βουρνάζου και Μανουτίου 17-19 - Αθήνα/Τ.Κ. 11521

Τηλ:210-6448777/6979630275

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η επιστροφή των δώρων και επιδομάτων αδείας κρίνεται στις 17 Απριλίου 2024 από το Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο, μετά τις αντιφατικές αποφάσεις του Συμβουλίου Επικρατείας και του Άρειου Πάγου.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτικών Συνταξιούχων (ΠΟΠΣ) παρεμβαίνει νομικά την ημέρα της δίκης με τον δικηγόρο-εργατολόγο Λουκά Αποστολίδη και με συγκέντρωση έξω από την αίθουσα του δικαστηρίου.

Για το Δ.Σ.

        Ο Πρόεδρος                                                    Ο Γεν. Γραμματέας

Στράτος Ξηρουδάκης                                      Ελευθέριος Ντίνου