Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024, 2:58:54 μμ
Παρασκευή, 04 Σεπτεμβρίου 2009 15:24

Συσκέψεις της Δάφνης Νιάκα για σχολική χρονιά και νέα γρίπη

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης νομού Κιλκίς ανακοινώνει ότι εν όψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς έχουν προγραμματιστεί από την υπηρεσία σειρά ενημερωτικών και διαλεκτικών συναντήσεων, ώστε να εξασφαλιστεί η εύρυθμη έναρξη και συνακόλουθη λειτουργία όλων των σχολικών μονάδων της περιφέρειάς μας.
Συγκεκριμένα, η Διευθύντρια της Δ/θμιας Εκπ/σης Κιλκίς, κ. Δάφνη Νιάκα, την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου συναντήθηκε με όλους τους διευθυντές και διευθύντριες των σχολείων του νομού στα πλαίσια της καθιερωμένης, ετήσιας ενημέρωσής τους αναφορικά με ζητήματα λειτουργίας των σχολείων και προγραμματισμού ενεργειών του σχολικού έτους 2009-2010.


Επισημαίνεται ότι στα πλαίσια της συνάντησης, πραγματοποιήθηκε  ειδική ενημέρωση των διευθυντών από εκπρόσωπο του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ) λόγω των τελευταίων εξελίξεων του ιού της νέας γρίπης.
Σήμερα Πέμπτη και ώρα 8:00π.μ., η Διευθύντρια θα συναντηθεί με τις καθαρίστριες των σχολικών μονάδων του νομού με σκοπό την ενημέρωσή τους για τις προβλεπόμενες ενέργειες τους εν όψει του ιού Α(Η1Ν1) και γενικότερα την καθαριότητα των σχολικών χώρων.
Την ίδια μέρα, στις 19:00μ.μ. έχει προγραμματιστεί συνάντηση της Διευθύντριας με τους Συλλόγους Γονέων & Κηδεμόνων των σχολείων του νομού κατά την οποία θα συζητηθούν θέματα που αφορούν στη λειτουργία των σχολείων του νομού καθώς και του ιού της νέας γρίπης.