
Στη σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Δημαρχείο, χαιρετίστηκε η πρωτοβουλία του Δημάρχου για την διεύρυνση της συμμετοχής και την ενίσχυση της εξωστρέφειας του Φεστιβάλ και στη συνέχεια εκτέθηκαν ιδέες και προτάσεις, που φιλοδοξούν να υπερβούν την επιτυχημένη συνταγή της περσινής διοργάνωσης. Το Taste Kilkis, κατά την παρθενική του εμφάνιση στην πόλη του Κιλκίς, υπενθυμίζεται, ότι απέσπασε δύο χρυσές διακρίσεις, ως Γιορτή Γαστρονομίας, Πολιτισμού και Τοπικής Ταυτότητας στη διοργάνωση του Event Awards 2026.

Στη σύσκεψη έλαβαν μέρος ο Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς Ανδρέας Βεργίδης, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού – Τουρισμού – Νέας Γενιάς του Δήμου Παιονίας Κύρος Καλαβάζης,
ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κιλκίς Κωνσταντίνος Βιολιτζής, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς Σπύρος Μιχαηλίδης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εστίασης Κοσμάς Σιδηρόπουλος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου Γιώργος Τσαρίδης και Λεωνίδας Κωνσταντινίδης, ο Πρόεδρος της ΑΝΚΙ Γιώργος Βουλγαράκης και ο Γεν. Διευθυντής της Παναγιώτης Κωνσταντινίδης.
Σε επόμενη συνάντηση, όπως συμφωνήθηκε, οι προσκληθέντες φορείς, θα οριστικοποιήσουν τον τρόπο συμμετοχής τους στη διοργάνωση του Φεστιβάλ Γαστρονομίας Taste Kilkis.



