Κυριακή, 14 Απριλίου 2024, 3:12:39 μμ
Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου 2009 05:10

Συσπείρωση νεοδημοκρατών στο δήμο Πολυκάστρου

Μετά από πρόσκληση της Υπεύθυνης Γυναικών ΝΟ.Δ.Ε. Ν. Κιλκίς  Ντίνας Συμεωνίδου, πραγματοποιήθηκε στο Πολύκαστρο, την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου,  συνάντηση 30 στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, εκλεγμένων στα κομματικά όργανα και μη. Αντικείμενο της συνάντησης υπήρξε η συγκρότηση επιτροπής εκλογικού αγώνα του δήμου Πολυκάστρου, της οποίας συντονιστής ορίστηκε ο κ. Κώστας Σιωνίδης.


Επιπλέον, ορίστηκαν και οι υπεύθυνοι στους επιμέρους τομείς της επιτροπής. Συγκεκριμένα στον τομέα κομματικής δράσης υπεύθυνοι θα είναι οι κ.κ. Χρ. Καραθόδωρος και Ι. Συμεωνίδης, στον τομέα εκλογικής ετοιμότητας οι κ.κ. Αιμ. Δεβετζόπουλος, Γ. Γαϊτανάκης και Ν. Κοσμίδης, στον τομέα οργάνωσης γραφείων οι κ.κ. Κ. Κουλίνας, Δ. Τσαλικόπουλος, Γ. Παμποράκης και Γ. Γαϊτανάκης και στον τομέα κομματικών εκδηλώσεων οι κ.κ. Ι. Αδαμόπουλος, Χ. Κατσαβός, Δ. Κουλίνας και Τ.  Ζαγγελίδης. Σύνδεσμος με την ΝΟ.Δ.Ε. ορίστηκε η κ. Συμεωνίδου.
Στη συνάντηση συζητήθηκαν προτάσεις, τακτικές και τρόποι δράσης για μια νικηφόρα πορεία της Νέας Δημοκρατίας. Εκφράστηκε η προθυμία και η διάθεση όλων να συνεισφέρουν με όλες τους τις δυνάμεις στην επιτυχία του αγώνα.
Τέλος, για την αποτελεσματικότερη λειτουργία της επιτροπής αποφασίστηκε το άνοιγμα γραφείου όπου θα γίνονται οι συναντήσεις μελών και φίλων καθώς και ο συντονισμός της προεκλογικής δραστηριότητας.