Κυριακή, 21 Απριλίου 2024, 7:52:24 πμ
Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2010 03:14

Θεοδωρίδης: Φιλοξενία παιδιών από τη Σερβία

Ο Δήμαρχος Γαλλικού, Γεώργιος Θεοδωρίδης, θέλοντας αυτά τα Χριστούγεννα να προσφέρει ένα δώρο αγάπης στα παιδιά που έχουν πραγματικά ανάγκη, συμμετείχε στο πρόγραμμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός είναι ο μεγαλύτερος μη κυβερνητικός οργανισμός στην Ελλάδα με σύνθετο έργο. Η δράση του έχει συνδεθεί με την επαγρύπνηση, την αλληλεγγύη και τη φιλαλληλία και είναι συνώνυμη της αφιλοκερδούς προσφοράς και της ανιδιοτέλειας.


Το πρόγραμμα αφορούσε την φιλοξενία δυο ορφανών παιδιών, ηλικίας 9 και 11 ετών, από την Σερβία για την περίοδο των εορτών και συγκεκριμένα από 20/12 έως 5/1.
Τα παιδιά ξεναγήθηκαν στο νομό μας και διασκέδασαν μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά στις εορταστικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στο Δήμο Γαλλικού.
Ο Δήμαρχος αυτές τις λίγες μέρες προσπάθησε να προσφέρει όσο το δυνατόν περισσότερα και ό,τι καλύτερο σε αυτά τα παιδιά, κάνοντας πράξη το πραγματικό μήνυμα των ημερών, που δεν είναι άλλο από την προσφορά αγάπης.
Όπως δήλωσε ο ίδιος: «Θα ήθελα να εκφράσω την ειλικρινή μου εκτίμηση προς τον Ερυθρό Σταυρό, για το κοινωνικό έργο που επιτελεί και να τον ευχαριστήσω για το δώρο που μου έκανε. Πήρα πολλά από αυτά τα παιδιά και νιώθω πιο πλούσιος, πλούσιος σε συναισθήματα.»