Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2024, 12:29:24 πμ
Πέμπτη, 19 Ιουνίου 2008 14:50

Τιμητική διάκριση στον ΑΕΡΟΠΟ

Στην τελετή έναρξης του  Πανελλήνιου Συνέδριου της Ελληνικής εταιρίας Δ.Ε.Δ.Υ.Τ. (Διεπιστημονική Εταιρεία Διασφάλισης Υγιεινής  Τροφίμων), που έγινε στις 6 Ιουνίου στο Μακεδονία Παλλάς παρουσία του Μητροπολίτη κ.κ. Ανθίμου, τιμήθηκε   ο ΑΕΡΟΠΟΣ,  στο πρόσωπο του συμπατριώτη μας  Σώτου Χρυσάφη, εμπνευστή και προέδρου του Συλλόγου.

Ομιλητές,  κατά το πρόγραμμα,  ήταν ο συμπατριώτης μας, υφυπουργός  Αγροτικής ανάπτυξης Κώστας Κιλτίδης και η ολυμπιονίκης  Βούλα Πατουλίδου.
Στην προσφώνηση του τιμωμένου, ο πρόεδρος της εταιρίας, Δρ. Ιωαν. Τσιλφίδης, εξήρε το  έργο του ΑΕΡΟΠΟΥ, και τόνισε ιδιαίτερα ότι μόνο Σύλλογοι εθελοντών με μεράκι, μπορούν με ελάχιστο προϋπολογισμό, να δημιουργούν 20 κέντρα Ελληνικής γλώσσας στο εξωτερικό, στον ελάχιστο διάστημα των 6 χρόνων, που συμπωματικά  τα γιόρταζε ο ΑΕΡΟΠΟΣ το ίδιο βράδυ  στους Κήπους της Ναυτικής Διοίκησης Βορείου Αιγαίου.
Τα γενέθλια έγιναν παρουσία του  Υφυπουργού Αθλητισμού Γιάννη Ιωαννίδη, ο οποίος ενθουσιάστηκε από τα επιτεύγματα της εξαετίας και υποσχέθηκε αμέριστη συμπαράσταση στο έργο του Συλλόγου.