Σάββατο, 13 Ιουλίου 2024, 3:24:30 πμ
Σάββατο, 01 Ιουνίου 2024 11:26

Το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Κιλκίς εκφράζει τη θλίψη του για το θάνατο του Σταύρου Φάσσου

Το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Κιλκίς εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του για το αδόκητο χαμό του αγαπητού και σεμνού Σταύρου Φάσσου, ο οποίος ως γνωστόν ανήκε στο δημοσιογραφικό συγκρότημα του ΜΑΧΗΤΗ.

Ο Σταύρος υπήρξε μια από τις δυνατές και Μαχητικές φωνές της τοπικής δημοσιογραφίας και ιδιαίτερα του αθλητικού ρεπορτάζ. Τον χαρακτήριζε η εντιμότητα, η ευθύτητα, η αξιοπρέπειά του και κυρίως η αντικειμενικότητά του. Ήταν αυτά που καθόρισαν τον τρόπο σκέψης του αλλά και το λόγο του, τον οποίο διατύπωνε με ξεχωριστό τρόπο, πολύ καθαρά και ντόμπρα.                                                                                                                                           Φεύγει αφήνοντας πίσω του πολλούς φίλους που έχουν να αφηγηθούν μια ιστορία και να πουν μια καλή και ξεχωριστή κουβέντα.                                                                                                                                                  Οι ουρανοί έχουν ανοίξει  και το αιώνιο ταξίδι  ξεκίνησε….

Το Δ.Σ. εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος  για τη μεγάλη τους απώλεια και εύχεται να είναι υγιείς και δημιουργικοί και να τον θυμούνται πάντα.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κιλκίς

Χρήστος Χατζημλάδης