Κυριακή, 23 Ιουνίου 2024, 10:01:56 μμ
Πέμπτη, 19 Μαρτίου 2009 07:29

Τώρα θα δώσουν εξηγήσεις στην Εισαγγελέα

Η διοίκηση του συλλόγου αγροτοκτηνοτρόφων «Το Κιλκίς» υλοποίησε την προειδοποίησή της  μετά την εκπνοή του τελεσιγράφου της. Άμεση πληρωμή ή άμεση προσφυγή στον Εισαγγελέα.
Το πρωί της Τρίτης αντιπροσωπεία του συλλόγου αγροτοκτηνοτρόφων “Το Κιλκίς” επισκέφθηκε τα γραφεία της ΕΑΣ Κιλκίς και του υποκαταστήματος Κιλκίς της ΑΤΕ. Οι λογαριασμοί δεν πιστώθηκαν και ο κ. Λασκάκης ήταν σαφής από τη Δευέρα: Ή πληρώνετε ή πάμε εισαγγελέα.


Ο πρόεδρος του συλλόγου Γιώργος Λασκάκης συνοδευόμενος από όλα τα μέλη της διοίκησης το μεσημέρι της Τρίτης πήγαν στην Εισαγγελία. Οι κ. Γιώργος Λασκάκης  Αλέξανδρο Σημαιοφορίδη, Χάρη Καρυπίδη και Θεόφιλο Μουρατίδη  εξέθεσαν εν είδει αναφοράς το όλο πρόβλημα και ζήτησαν την παρέμβαση της δικαιοσύνης για να τιμωρηθούν οι υπαίτιοι της καθυστέρησης πληρωμών.
Η κ. Χρυσογιάννη άκουσε με προσοχή όσα εξέθεσαν οι αγροτοσυνδικαλιστές, ρώτησε και έμαθε όσα περισσότερα μπορουσαν να την πληροφορήσουν και ενημέρωσε ότι αυθημερόν θα πρασκαλούσε τη διοίκηση του υποκαταστήματος Κιλκίς της ΑΤΕ και τη διοίκηση της ΕΑΣ Κιλκίς για να ενημερωθεί επί των απόψεών τους.
Επειδή η κ. Εισαγγελέας έχει ανειιλημμένη υποχρεώση για σημερα Τετάρτη στην Αθήνα, το κύριο έργο της διερεύνησης των αιτίων της καθυστέρησης πληρωμών και ενδεχόμενων  ευθυνών θα διερευνούσε από την Πέμπτη στρεφοντας το ενδιαφέρον της και στην Αθήνα, όπου και η κεντρική διοίκηση της ΑΤΕ, τις οδηγίες της οποίας εφαρμόζει η εδώ διεύθυνση της Τράπεζας