Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2024, 8:03:08 μμ
Δευτέρα, 23 Μαρτίου 2009 11:04

Χορός του Συλλόγου - Επίδοση τιμητικής πλακέτας

Στις 20 Φεβρουαρίου 2009 ο σύλλογός μας, πραγματοποίησε τον ετήσιο αποκριάτικο χορό του, στο κέντρο διασκέδασης «Κήπος» του   Κιλκίς. Παράλληλα επέδωσε τιμητική πλακέτα, για την προσφορά τους στην εκπαίδευση, στους συναδέλφους εκπαιδευτικούς, που αποχώρησαν από την υπηρεσία.


Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους αρκετοί συνάδελφοι, φίλοι των εκπαιδευτικών, αλλά και οι βουλευτές Κιλκίς, κ. Τσιτουρίδης Σάββας και Φλωρίδης Γεώργιος, ο Νομάρχης Κιλκίς κ. Μπαλάσκας Ευάγγελος, ο Δήμαρχος Κιλκίς κ. Τερζίδης Τάκης, η νομαρχιακή σύμβουλος κα Πάκα Καλλισθένη, ο Προϊστάμενος 1ου Γραφείου Γουμένισσας κ. Τσιφτσόπουλος Διονύσιος, οι Σχολικοί Σύμβουλοι, 1ης και 3ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Π.Ε Κιλκίς κα. Ρέλλου Μαρία και κα Εμμανουηλίδου Ευμορφία, η Σύμβουλος Προσχολικής Αγωγής Ν. Κιλκίς κα Μούρτζιου Κωνσταντία, ο Προϊστάμενος του Γραφείου Π.Ε. Αρναίας  κ. Αρβανιτίδης Λεωνίδας, η Σύμβουλος Προσχολικής Αγωγής Ν. Ροδόπης κα. Βέλκου Κυριακή, η προϊσταμένη του Κ.Π.Ε Κιλκίς κα Παπαδοπούλου Μαρία, καθώς και διευθυντές και διευθύντριες σχολείων της περιφέρειας Κιλκίς.
Στη σύντομη ομιλία του, ο πρόεδρος του Συλλόγου, κ. Γάγος Ιωάννης τόνισε, ότι στο πρόσωπο των συναδέλφων που αποχώρησαν από την ενεργό δράση, ο Σύλλογος τιμά τον Έλληνα δάσκαλο, που άοκνα αφιερώνει τη ζωή του στη διαπαιδαγώγηση της νέας γενιάς, που την οδηγεί στις λεωφόρους της γνώσης, ενώ παράλληλα με το παράδειγμά του,  της υποδεικνύει τα ιδεώδη της ελευθερίας της αλληλεγγύης και της δημοκρατίας.
Τέλος αφού επεσήμανε, ότι το οικοδόμημα της εκπαίδευσης στηρίζεται σε πολύ μεγάλο βαθμό  στην καθοδήγηση και τις συμβουλές των παλαιοτέρων, ζήτησε από τους συναδέλφους, να συνεχίσουν να προσφέρουν από το μετερίζι του ενεργού πολίτη, μεταλαμπαδεύοντας την πολύτιμη εμπειρία τους, όχι μόνο σε εκπαιδευτικά, αλλά και σε κοινωνικά θέματα.
Οι συνταξιούχοι εκπαιδευτικοί, στους οποίους επιδόθηκε πλακέτα ήταν οι ακόλουθοι: Ανδριανοπούλου Γεωργία, Βαπορίδης Χαράλαμπος, Διαμάντη Ελισάβετ, Δροσάκης Απόστολος, Καντίδου Λαμπρινή, Κουκάκη Φιλίτσα, Κουρτελάκη Αθανασία,   Μεσερεντζίδου Ανθούλα, Μουλλά  Άρτεμις, Ταυρίδου Νίκη, Τσαλικoπούλου Ευτυχία, Τσιτσιώνης Γεώργιος και Τσονονά Αφροδίτη.