Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2023, 8:20:55 πμ
Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου 2023 11:08

Χρήστος Παπαστεργίου: Όποιος έχει κότσια... Ας έρθει να συζητήσουμε

Την επίσημη παρουσίαση των υποψηφίων του συνδυασμού του «Πράξεις για τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» έκανε τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου στο Κιλκίς (Επιμελητήριο) ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Χρήστος Παπαστεργίου.

Στην παρουσίαση ήταν παρόντες οι πέντε από τους έξι υποψήφιους καθώς ο Δημήτρης Βαφειάδης είχε ένα τροχαίο ατύχημα το οποίο τον κράτησε λίγες ημέρες εκτός δράσης (ήδη είναι καλά) Ήταν εκεί οι Στέφανος Μάλγαρης, Χριστίνα Χαραλαμπίδου,  Παν. Γουδαμάνης, Καλλιρόη Μπαντρά και Σταμάτης Παπουλίδης.

Ο γραμματέας της ΝΕ Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ Λάζαρος Παζαρτζικλής χαιρέτισε και εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι οι πολίτες της Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας θα αξιολογήσουν θετικά και θα επιβραβεύσουν με την ψήφο τους τον συνεπή αυτοδιοικητικό αγωνιστή Χρήστο Παπαστεργίου, ο οποίος ήταν παρών και επισκέφθηκε πολλές φορές το ν. Κιλκίς για να ενημερωθεί και να ενημερώσει και δεν ήταν υποψήφιος που εξαφανίστηκε μετά τις εκλογές, όπως έπραξαν οι άλλοι.

Ο κ. Παπαστεργίου στην ομιλία του αναφέρθηκε στα (μη) πεπραγμένα του κ. Τζιτζικώστα, στάθηκε ιδιαίτερα στο ημιτελές εδώ και 12 χρόνια έργο της κατασκευής του δρόμου Νέας Σάντας-κόμβος Ασσήρου με τις διαδοχικές και διαψευδόμενες πάντα διαβεβαιώσεις των κ. Μπίλια και Τζιτζικώστα ότι ο δρόμος θα τελειώσει το 2022, το 2023 κ.ο.κ.

Κατήγγειλε τη συνεχή υποβάθμιση της Περιφέρειας επί διοίκησης Τζιτζικώστα με αποκορύφωση την  κατρακύλα της στον πίνακα ακαθάριστου προϊόντος, στο έλλειμμα προγραμματισμού και εκτέλεσης έργων υποδομών και παραγωγικών….

Κατέληξε δε με την πρόκληση τόσο προς τον κ. Τζιτζικώστα όσο και προς τον κ. Βεργίδη να δεχθούν να συμμετάσχουν σε κοινή συνέντευξη με όποιος όρους θέσουν οι ίδιοι, για να συζητήσουν επί όλων των ζωτικών για την Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας θεμάτων.

Στη συνέχεια οι πέντε υποψήφιοι σύμβουλοι του ν. Κιλκίς έκαναν μια σύντομη αυτοπαρουσίαση.

Στην εκδήλωση ήταν παρόντες ο πρώην βουλευτής Γιώργος Φραγγίδης, ο τέως Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Τερζίδης κ.α.