Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024, 3:38:17 μμ
Κυριακή, 28 Δεκεμβρίου 2008 08:50

Χριστουγεννιάτικο τσάι του ΚΚΣ στις Μουριές

Μεγάλη επιτυχία  σημείωσε το ετήσιο Χριστουγεννιάτικο τσάι του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης  Κιλκίς, που για δεύτερη συνεχή χρονιά  πραγματοποιήθηκε εκτός της πόλης του Κιλκίς, και συγκεκριμένα στις Μουριές. Ο Δήμαρχος Μουριών Σάββας Αργυρόπουλος ανταποκρίθηκε άμεσα στην πρόταση του Κέντρου, για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης αυτής στον Δήμο Μουριών και αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή τα παιδιά του Κέντρου, σαν να ήταν δικά του παιδιά, προσφέροντας τα μέγιστα για τη διοργάνωση της εκδήλωσης, αναλαμβάνοντας τη φιλοξενία και τα έξοδα αυτής.


Ο κ. Ιωάννης Καζαντζής, διέθεσε δωρεάν την αίθουσά του για την εκδήλωση και κάλυψε εξ ολοκλήρου τα έξοδα της ορχήστρας.
Χάρη στις ευγενείς χειρονομίες του δημάρχου και του επιχειρηματία, όλα τα έσοδα της εκδήλωσης διατέθηκαν στο ακέραιο υπέρ των σκοπών του ΚΚΣ.
Τους ευχαριστούμε θερμά και εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας.
Επίσης, θετικά ανταποκρίθηκε ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Το Μπέλλες», ο οποίος  συμμετείχε στην εκδήλωση με τη χορωδία, που έψαλε τα κάλαντα.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Νομάρχης Κιλκίς Βαγγέλης Μπαλάσκας, ο  Δήμαρχος Μουριών και το Δημοτικό Συμβούλιο, ο πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου Γιώργος Γεωργαντάς, η νομαρχιακή Σύμβουλος, Γιώτα Μαρινίδου, η διευθύντρια του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ κα. Χρηστίδου, ο διευθυντής του Ειδικού Δημοτικού σχολείου, κ. Παπαδόπουλος, γονείς των παιδιών του Κ.Κ.Σ και δεκάδων κατοίκων του δήμου Μουριών, που με ιδιαίτερη θέρμη και αγάπη ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δημάρχου.
Ακόμη, το ΚΚΣ ευχαριστεί για την πολύτιμη βοήθειά τους στη διοργάνωση της εκδήλωσης, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γυναικών «Αγία Παρασκευή» και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μυριοφύτου «Μακεδόνες».
Τα παιδιά παρουσίασαν ένα σύντομο χριστουγεννιάτικο δρώμενο το οποίο επιμελήθηκε η Γυμνάστρια Κωνσταντίνα Μπουρλούκα και παρέλαβαν, όπως συνηθίζεται κάθε χρόνο, τα χριστουγεννιάτικα δώρα τους από το Νομάρχη κ. Μπαλάσκα

Τιμή
Για την εθελοντική και πολύχρονη προσφορά της στο Κέντρο βραβεύτηκε με τιμητική πλακέτα από  την Πρόεδρο του Κέντρου  Κοινωνικής Στήριξης Καλλισθένη Πάκα, η κα. Μαρία Βουλγαράκη.
«Εμείς για άλλη μια φορά ευχαριστούμε όλο τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του στο τσάι, αλλά και όλους εκείνους που με οποιοδήποτε τρόπο προσφέρουν την βοήθειά τους. Ευχόμαστε σε όλους Καλές Γιορτές και Ευτυχισμένο το νέο Έτος».