Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2024, 4:27:48 μμ
Παρασκευή, 11 Ιουλίου 2008 13:05

« Χτύπησε» ξανά ο Σάββας Τσιτουρίδης

 Για δεύτερη φορά στον τελευταίο μήνα ο κ. Σάββας Τσιτουρίδης προκαλεί το πανελλήνιο ενδιαφέρον με τις δηλώσεις του περί ελλιπούς καθοδήγησης της κοινοβουλευτικής ομάδας. Οι δηλώσεις αυτές μάλιστα αποκτούν πρόσθετο ενδιαφέρον καθώς έγιναν σε μια κρίσιμη πολιτική καμπή λόγω της δυσχερούς θέσης στην οποία περιήλθε και το κυβερνών κόμμα - πέραν του ΑΣΟΚ- από το σκάνδαλο Siemens.
Για δεύτερη φορά στον τελευταίο μήνα ο κ. Σάββας Τσιτουρίδης προκαλεί το πανελλήνιο ενδιαφέρον με τις δηλώσεις του περί ελλιπούς καθοδήγησης της κοινοβουλευτικής ομάδας. Οι δηλώσεις αυτές μάλιστα αποκτούν πρόσθετο ενδιαφέρον καθώς έγιναν σε μια κρίσιμη πολιτική καμπή λόγω της δυσχερούς θέσης στην οποία περιήλθε και το κυβερνών κόμμα - πέραν του ΑΣΟΚ- από το σκάνδαλο Siemens  Ο κ. Σάββας Τσιτουρίδης.ερωτώμενος να σχολιάσει την κατάσταση που επικρατεί στην κοινοβουλευτική ομάδα  μεtά τις αποκαλύψεις για τα ταξίδια του κ. λιάπη, τις δηλώσεις βουλευτών κ.λ.π, απάντησε ως εξής: «Δεν είμαι ευτυχής γι’ αυτά που βλέπω ως φαινόμενα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα. Απαιτείται μια ενιαία δράση επί της πολιτικής μας και επί της στηρίξεως του έργου μας, που απαιτεί πολιτική καθοδήγηση, η οποία δεν είναι επαρκής σήμερα στην Κοινοβουλευτική μας Ομάδα», είπε ο κ. Τσιτουρίδης και πρόσθεσε ότι «όλοι μας έχουμε την ευθύνη για την ενιαία πορεία.

Δεν είναι λύση οι διαγραφές

Και συνέχισε, εξειδικεύοντας : « Δεν θέλω να τους αδικήσω αν πω ότι είναι θέμα του πρωθυπουργού ή του γ.γ. ή του γραμματέα του κόμματος. Απαιτείται όμως πολιτική συνεννόηση, ομοψυχία και αλληλεγγύη επί του έργου και επί της στηρίξεως του έργου. Υπάρχει ένα ζήτημα το οποίο δεν ξεπερνιέται ούτε απειλώντας για διαγραφές ούτε επιβάλλοντας τη σιωπή».