Σάββατο, 25 Μαΐου 2024, 6:29:41 μμ
Δευτέρα, 16 Νοεμβρίου 2009 03:37

Υποδοχή από τον Δήμαρχο Γαλλικού

Με τον δέοντα σεβασμό και η Δημοτική Αρχή Γαλλικού υποδέχτηκε τον Σεβασμιότατο κ. Εμμανουήλ στα σύνορα του Νομού, στον Δήμο Γαλλικού. Στην προσφώνηση του, προς τον νέο Μητροπολίτη, ο Δήμαρχος Γαλλικού, κ. Γεώργιος Θεοδωρίδης, χαρακτήρισε λαμπρή για τον νομό μας την μέρα υποδοχής. «Θα ήθελα πρωτίστως να εκφράσω την ικανοποίηση μου και να ευχαριστήσω την Ιερά Σύνοδο διότι επέλεξε μεταξύ αρίστων εσάς και σας απέστειλε στο Νομό μας…
Επίσης, ο κ. Θεοδωρίδης τόνισε την σημασία της συνεργασίας με την Μητρόπολη για την αντιμετώπιση ποικίλων προβλημάτων: «Σε χρόνους δύσκολους καλείστε να αναλωθείτε στην υπηρεσία των συνανθρώπων σας. Είμαστε βέβαιοι ότι θα τα καταφέρετε, διότι διαθέτετε τεράστιο πλούτο προσόντων και χαρισμάτων για να ανταπεξέλθετε επιτυχώς σε όλες τις δυσκολίες που θα συναντήσετε. Στο δύσκολο έργο σας, θα σας συνοδεύει η αγάπη, η αφοσίωση και η προσευχή όλων μας. Επιπλέον στο πρόσωπο του δημάρχου του Δήμου Γαλλικού, εμού του ιδίου, θα έχετε πάντα έναν, ειλικρινή και ανιδιοτελή συμπαραστάτη.»
Ο Σεβασμιότατος  κατά την αντιφώνηση του δήλωσε την μεγάλη του χαρά και συγκίνηση για την θερμή υποδοχή που του επιφυλάχθηκε και ευλόγησε τον τόπο και τους ανθρώπους.