Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2024, 9:26:10 πμ
Πέμπτη, 17 Απριλίου 2008 06:03

Υπόμνημα Τερζενίδη σε Τσίπρα για Δοϊράνη

 Υπόμνημα για τη σωτηρία της λίμνης Δοϊράνη παρέδωσε στον πρόεδρο του Συνασπισμού, Αλέξη Τσίπρα, με την ευκαιρία της παρουσίας του στο Κιλκίς, ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης Νέα Εποχή δήμου Δοϊράνης, Κώστας Τερζενίδης.
Στο υπόμνημα, ο κ. Τερζενίδης αναφέρεται στο ιστορικό του σοβαρότερου περιβαλλοντικού προβλήματος του νομού Κιλκίς και στις άμεσες λύσεις που μπορούν να δοθούν, ζητώντας από τον κ. Τσίπρα τη λήψη πρωτοβουλιών για την ανάδειξη του προβλήματος και των λύσεών του.

Δροσάτο
Με μια μεγάλη συγκέντρωση στο Δροσάτο έκλεισε η Νέα Εποχή τον κύκλο των λαϊκών συνελεύσεων και στους έξι οικισμούς του δήμου, πραγματοποιώντας τον απολογισμό της δράσης της και καταγράφοντας τα πολλά που θα μπορούσαν να είχαν γίνει και δεν έγιναν στους 15 αυτούς μήνες στο δήμο Δοϊράνης.
Ο κ. Τερζενίδης τόνισε την πλήρη άγνοια και αδυναμία της δημοτικής αρχής, να αξιοποιήσει τα Ευρωπαϊκά προγράμματα, να φέρει πρόσθετες χρηματοδοτήσεις στο δήμο, να σχεδιάσει την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση του Δ’ Κοινοτικού Πλαισίου Στήριξης (ΕΣΠΑ) και να ανατρέψει τη φθίνουσα πορεία των οικισμών.