Κυριακή, 21 Απριλίου 2024, 8:16:04 πμ
Τετάρτη, 02 Σεπτεμβρίου 2009 11:40

Υψηλές βλέψεις

Μια από τις πιο σταθερές και αξιόμαχες ομάδες της ΕΠΣ Κιλκίς είναι αναμφίβολα ο Ατρόμητος Π. Αγιονερίου, ο οποίος φέτος στοχεύει ψηλά συμμετέχοντας στην νέα κατηγορία Α8. Νέοι άνθρωποι απαρτίζουν τη διοίκηση της ομάδας, με όρεξη και διάθεση για δουλειά ενώ τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας θα κρατάει ο έμπειρος τεχνικός Γιώργος Κεμπάπης, γνωστός ως «μάγος» του ποδοσφαίρου. Συνεργάτης του κ. Κεμπάπη είναι ο γυμναστής Κώστας Φωτιάδης, γνώριμοι και οι δύο από την συνεργασία τους πρόπερσι στον Κιλκισιακό.


Ο νέος πρόεδρος Σάββας Τσοποζίδης μαζί με τους συνεργάτες του έχουν θέσει υψηλούς στόχους και η αποφασιστικότητα τους να ξεχωρίσουν στην φετινή ποδοσφαιρική σαιζόν θα παίξει σαφώς καθοριστικό ρόλο.
Στην ομάδα έχει διατηρηθεί ο περσινός κορμός (τερμάτισε πέμπτος στην α’ κατηγορία) ενώ έχει ενισχυθεί με επτά έμπειρους και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές. Το γήπεδο του Π. Αγιονερίου είναι σε άριστη κατάσταση, έχει διαμορφωθεί ο περιβάλλοντας χώρος ενώ σε λίγο καιρό θα είναι έτοιμο και το νέο γυμναστήριο, δίπλα από τα αποδυτήρια.
Ο κ. Κεμπάπης δήλωσε για τους στόχους της ομάδας: «ο Ατρόμητος διαθέτει ένα πολύ καλό σύνολο που μπορεί να πετύχει. Πρώτα μας ενδιαφέρει να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και φυσικά να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Στην κατεύθυνση αυτή θα βοηθήσουν και οι νέοι παίκτες που πήραμε. Η Α8 αποτελείται από δυνατές ομάδες και εμείς θα βάλουμε τα δυνατά μας. Είμαι αισιόδοξος και το αποτέλεσμα δεν μπορεί παρά να είναι θετικό. Σε αυτό άλλωστε εγγυώνται ο πρόεδρος και οι συνεργάτες του στη διοίκηση αλλά και ο κόσμος του Π. Αγιονερίου που αγαπά και στηρίζει την ομάδα του.
Νέα αποκτήματα για τον Ατρόμητο είναι: Αϊβαζίδης από Αλέξανδρο Κιλκίς,
Νικολαΐδης από Διόσκουρους, Παπαδόπουλος από Πάϊκο Γουμένισσας,
Κυριακίδης από Κριθιά, Κουσίδης, από Πάϊκο Γουμένισσας, Τερζής από Λήτη
και Ψωμιάδης από Αλέξανδρο Κιλκίς.

Διοικητικό Συμβούλιο
Πρόεδρος: Τσοποζίδης Σάββας
Αντιπρόεδρος: Σάμιος Γιάννης
Γ. Γραμματέας: Τσαμτζίδης Αλέξανδρος
Ειδ. Γραμματέας: Κουτσουρίδης Νίκος
Ταμίας: Αδαμίδης Λάμπης
Γεν. Αρχηγός: Αλεξίου Χρήστος
Μέλη: Κυριακίδης Γιώργος, Δεμουρτζίδης Δημήτρης, Παπαθεοδώρου Θόδωρος

Το ρόστερ του Ατρόμητου
Πάνος Αβραμίδης, τερματοφύλακας, 23 ετών
Χρήστος Σάμιος, αμυντικός, 17 ετών
Αχιλλέας Σιδηρόπουλος, αμυντικός, 26 ετών
Λουκάς Χηνιτίδης, αμυντικός, 22 ετών
Κώστας Κουσίδης, αμυντικός, 21 ετών
Μάριος Χασάπης, μέσος, 23 ετών