Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2020, 9:03:27 μμ
Πέμπτη, 03 Σεπτεμβρίου 2020 10:26

Ευχαριστήρια δήλωση Χαράλαμπου Δαμιανίδη τ. προέδρου ΕΠΣ Κιλκίς

Συντάκτης:

Μετά από δεκαπέντε  χρόνια συμμετοχής ως ενεργό  μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ Κιλκίς και τα τέσσερα τελευταία  ως Πρόεδρος, αποφάσισα μετά από ώριμη σκέψη ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να αποχωρήσω από τη Διοίκηση και την ενασχόλησή μου από τα ποδοσφαιρικά  δρώμενα.

 

Έχω την πεποίθηση ότι αυτό το διάστημα προσπάθησα και συνεισέφερα με ανιδιοτέλεια και υψηλό αίσθημα ευθύνης, στην αναβάθμιση και ανάπτυξη του Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου του Νομού Κιλκίς.

Θέλω να απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη στήριξη και τη συνεργασία, προς τον Πρόεδρο και φίλο Βασίλη Χατζηαποστόλου, τους συνεργάτες μου στο Διοικητικό Συμβούλιο, το προσωπικό της ΕΠΣ, τον Σύνδεσμο Διαιτητών Κιλκίς, τους εκπροσώπους του Τύπου του Ν. Κιλκίς, αλλά κυρίως τους παράγοντες των Σωματείων που με περιέβαλαν με την εμπιστοσύνη τους και συνεργαστήκαμε άριστα για το καλό του ποδοσφαίρου του Νομού μας.

Μπορεί να αποχώρησα από την ενασχόληση με τα Διοικητικά, για το λόγο όμως ότι το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο αποτελεί μέρος της καθημερινότητάς μου επί σειρά ετών, το βέβαιο είναι ότι θα είμαι αρωγός και συμπαραστάτης σε κάθε ανιδιοτελή προσπάθεια παραγόντων και Σωματείων του Νομού Κιλκίς.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς

Δαμιανίδης Χαράλαμπος

τ.  Πρόεδρος  Ε.Π.Σ ΚΙΛΚΙΣ