Δευτέρα, 1 Ιουνίου 2020, 1:56:50 πμ
Δευτέρα, 18 Μαϊος 2020 12:06

Με Λάζαρο Μεταλλίδη επικεφαλής η νέα διοίκηση του Κιλκισιακού. Νέα εποχή για την ιστορική ομάδα

Συντάκτης:

Μετά τη γενική συνέλευση του ΑΟ Κιλκσιακός και τις εκλογές που διενεργήθηκαν την Κυριακή 17 Μαΐου εκλέχτηκε και συγκροτήθηκε νέα διοίκηση, με πρόεδρο τον Λάζαρο Μεταλλίδη, η οποία έχει ως εξής:

 

Πρόεδρος Δ.Σ: Μεταλλίδης Λάζαρος
Α’ Αντιπρόεδρος: Μεταλλίδης Δημήτριος
Β’ Αντιπρόεδρος: Αμανατίδου Ειρήνη
Γενικός Γραμματέας: Παπαδόπουλος Ελευθέριος
Ταμίας: Αμανατίδου Μαρία
Γενικός Αρχηγός: Μεταλλίδης Κωνσταντίνος
Έφορος Ποδοσφαιριστών Αμειβομένων: Μπίτας Δημήτριος
Έφορος Δημοσίων Σχέσεων: Αποστολίδης Αλέξανδρος
Έφορος Ιματισμού και Γηπέδου: Μαυρόπουλος Ηλίας
Ειδικός Γραμματέας: Μεταλλίδου Έλλη
Μέλος Δ.Σ: Μωυσίδης Αβραάμ

Η θητεία του παρόντος Δ.Σ σύμφωνα με το καταστατικό του Συλλόγου (άρθρο 4 παράγραφος 8 είναι διετής και λήγει την 31 Ιουλίου 2022).

Λάζαρος Μεταλλίδης: Η μαγική λέξη είναι "συνεργασίες"

Μετά τις χθεσινές εκλογές στο ιστορικό σωματείο του Κιλκισιακού και την ανάληψη της διοικητικής ευθύνης του σωματείου, αυτό που έχω να πω είναι η μαγική λέξη «Συνεργασίες».

Ποτέ σε ένα σύλλογο δεν υπάρχει πρόοδος εάν δεν έχει την υποστήριξη του κόσμου, την ενεργό συμμετοχή των φορέων, την συμμετοχή στην διοίκηση ανθρώπων του αθλητισμού που νοιάζονται και εάν δεν υπάρχει συνεννόηση και κοινό όραμα όσων συμμετέχουν στην δράση.

Δεν νοείται αντιπαλότητα ανάμεσα σε όλους τους ανθρώπους του ερασιτεχνικού αθλητισμού, οι οποίοι αγωνίζονται να κρατήσουν τα σωματεία τους ενεργά ώστε να μπορούν να προσφέρουν ο καθένας με τον τρόπο του στην δική του τοπική κοινωνία.

Η τρέχουσα λοιπόν εβδομάδα, θα είναι η εβδομάδα γνωριμίας και συζητήσεων με όλους όσους νοιάζονται για τον αθλητισμό, με σκοπό την συνεννόηση και την ανταλλαγή απόψεων ώστε να έχουμε την μέγιστη δυνατή συναίνεση.

Στη συνέχεια, την επόμενη εβδομάδα αφού προσδιοριστούν οι αγωνιστικοί στόχοι, θα προσδιοριστούν τα μέσα και οι εγκαταστάσεις που είναι απαραίτητες για να επιτευχθούν, όπως και το έμψυχο προπονητικό υλικό που θα αναλάβει την πραγματοποίησή τους.

Το σίγουρο είναι ότι ο Κιλκισιακός υπάρχει από το 1961 και θα συνεχίσει να υπάρχει για πολλά χρόνια ακόμη εφόσον υπάρχουν άνθρωποι που νοιάζονται. Όπως υπήρχαν και άνθρωποι που νοιάστηκαν όλα αυτά τα χρόνια και τους ευχαριστούμε πολύ για την συμμετοχή τους στα κοινά του τόπου μας.

Πιστεύουμε και εμείς να καταφέρουμε να βάλουμε ένα λιθαράκι σε αυτή την πορεία προς τη διάδοση του αθλητισμού και την αξιοποίηση των ταλέντων.