Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου 2021, 8:47:59 μμ
etpa
Κυριακή, 01 Αυγούστου 2021 10:57

Ο Αλέξανδρος Κιλκίς επιστρέφει με την Ανδρική του ομάδα!

Συντάκτης:

Ο Αλέξανδρος Κιλκίς επανιδρύει ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου την ανδρική του ομάδα. Ένα συγκρότημα που θα αποτελείται κατά κόρον από νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, ουσιαστικά εφήβους, με όρεξη για πολλή δουλειά μέσα στους αγωνιστικούς χώρους και κυρίως με υψηλούς στόχους για περαιτέρω ανέλιξη.

 

Άλλωστε σε αυτόν τον τομέα ο Αλέξανδρος Κιλκίς είναι πρωτοπόρος μιας και έχει τροφοδοτήσει με πολλούς ποδοσφαιριστές μεγάλες ομάδες της χώρας, όπως ο Γιάννης Κάργας αρχηγός του ΠΑΣ Γιάννινα, ο Νίκος Βέργος επιθετικός του Παναιτωλικού, ο Κωνσταντίνος Μπαλωμένος επαγγελματίας πλέον με τον ΠΑΟΚ, ο Αναστάσιος Συμεωνίδης στην Κ17 του Παναθηναϊκού, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης στην Κ15 του Άρη, και λίαν προσφάτως ο Στέφανος Ρεμπετσιώτης στην Δόξα Δράμας.

Σε αυτό το σύνολο θα προστεθούν ποδοσφαιριστές ακόμη και από την Κ14 της Ακαδημίας μας (μια ομάδα με πλούσιο ταλέντο και περγαμηνές καθώς είναι η πρωταθλήτρια ομάδα της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Επικεφαλής του τεχνικού επιτελείου θα είναι ο Μιχάλης Αναστασιάδης, με τους ποδοσφαιριστές να προπονούνται κάτω από επαγγελματικές συνθήκες σε ότι έχει να κάνει με την υλικοτεχνική υποδομή, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως οι προπονήσεις διήρκησαν μέχρι το τέλος Ιουλίου, και ξεκινούν εκ νέου το τρίτο δεκαήμερο του Αυγούστου.