Σάββατο, 25 Μαΐου 2024, 2:17:13 πμ
Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2012 20:11

Ο Μακεδονικός Δροσάτου τίμησε τον Γ. Λυσαρίδη

tsirampidhs
Με μια εξαιρετική εκδήλωση, με την παρουσία των παραγόντων του νομού και όλων των αθλητών του Ποδοσφαιρικού Συλλόγου Μακεδονικός Δροσάτου και της Ακαδημίας του, ο πρόεδρος του Συλλόγου, Θανάσης Τσιραμπίδης, έκοψε τη βασιλόπιτα του φορέα.
Στην εκδήλωση τιμήθηκε ένας σεμνός υπηρέτης του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Θεσσαλονίκης και της χώρας, ο πρώην γενικός γραμματέας του ΥΜΑΘ, Γιώργος Λυσαρίδης.
Ο Μακεδονικός Δροσάτου είναι από τα παλιότερα σωματεία του νομού, αφού ιδρύθηκε το 1953, με συνεχή παρουσία και προσφορά στον αθλητισμό των νέων της περιοχής, και φέτος αγωνίζεται στην Α10 κατηγορία, ενώ τα τελευταία χρόνια εξαιρετική είναι η δουλειά που γίνεται στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου, με τη συμμετοχή δεκάδων μικρών παιδιών, που μαθαίνουν όχι μόνο ποδόσφαιρο, αλλά και το ευ αγωνίζεσθε, με γυμναστές-προπονητές τους, Δημήτρη Αβραμίδη και Νίκο Μούρο.
Η εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμό του προέδρου, Θανάση Τσιραμπίδη, που αναφέρθηκε στη δουλειά που γίνεται στο Σύλλογο, καθώς και στο τιμώμενο πρόσωπο, τον κ. Λυσαρίδη.
Για την προσωπικότητα του κ. Λυσαρίδη μίλησε ο γυμναστής κ. Αβραμίδης, με μια εμπεριστατωμένη ομιλία, καταλήγοντας: «Η ανδρική ομάδα που αγωνίζεται φέτος για πρώτη φορά στην ανώτερη κατηγορία Α10 της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ν. Κιλκίς, καθώς και η ποδοσφαιρική κυψέλη των τμημάτων υποδομής του ακριτικού αυτού τόπου που απαρτίζεται από δύο ηλικιακές κατηγορίες, θα θέλαμε να σας εκφράσουμε έμπρακτα την δεδομένη εκτίμησή - αναγνώρισή μας, για την σημαντική προσφορά σας στο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ και κυρίως στα ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ.»
Τη βασιλόπιτα ευλόγησε ο ιερέας του Δροσάτου, π. Ιωάννης, ενώ το φλουρί έπεσε στον Δημήτρη Κεσίδη.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν: Οι βουλευτές Θεόδ. Παραστατίδης και Γιώργος Φραγγίδης, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Παύλος Θωμαΐδης και Χρίστος Ανθρακίδης, ο διοικητής της στρατιωτικής μονάδας του Δροσάτου Γιώργος Στεφανίδης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Βασίλης Μωυσίδης, οι πρώην δήμαρχοι Δημήτρης Τερζίδης και Γιώργος Καλπακίδης, ο πολιτευτής Γιώργος Γεωργαντάς, ο εκπρόσωπος του Κιλκισιακού Κώστας Μεταλλίδης, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Κώστας Παπανικολάου, ο πρόεδρος της Κοινότητας Δροσάτου Σάββας Γεωργιάδης και ο σύμβουλος Νίκος Τερζενίδης, η πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Δροσάτου Βέρα Χαραλαμπίδου και ο εκδότης των ΕΙΔΗΣΕΩΝ και της ΠΡΩΙΝΗΣ, Κώστας Τερζενίδης.