Δευτέρα, 25 Μαΐου 2020, 12:18:24 πμ
Σάββατο, 11 Μαϊος 2019 19:10

Πολύ καλές εμφανίσεις , σε ένα υψηλού αγωνιστικού και οργανωτικού επιπέδου Τουρνουά

Συντάκτης:

Το Αθλητικό Κέντρο «Ατέρμων» μας έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια στη διοργάνωση Παιδικών Τουρνουά Ποδοσφαίρου με υψηλό ποιοτικό επίπεδο.
Φέτος όμως με το Τουρνουά «Επίσκυρος» απέδειξε ότι μπορεί να ξεπεράσει τις … επιτυχίες του.


Στον αγωνιστικό τομέα το τμήμα «Ίντερ» των κκ. Μιχ. Αναστασιάδη και Γιαν. Ιασωνίδη κατέκτησε την 3η θέση πραγματοποιώντας σ’ ένα ακόμη Τουρνουά εκπληκτικές εμφανίσεις.
Ηττήθηκε την 1η αγωνιστική από την Ακαδημία της ΤΣΣΚΑ Σόφιας, συνέχισε όμως με νίκες στα παιχνίδια με Ολυμπιακό Αλεξανδρούπολης , Ακαδημία Pantev 2007 και Ακαδημία Pantev 2008 .
Στην Κατηγορία Κ14 τα πράγματα ήταν αρκετά πιο δύσκολα για τους ποδοσφαιριστές του Βασ. Παμπορίδη, εν τούτοις οι αγωνιστικές εμπειρίες υπήρξαν σημαντικότατες.
Ήττα στα .. σημεία από τον ΠΑΟΚ, νίκη με τον Απόλλων Μαυρονερίου και ήττα από τις πολύ καλές ΤΣΣΚΑ Σόφιας και Ακαδημία Pantev, ήταν το αγωνιστικό πλαίσιο ενός υψηλού αγωνιστικού επιπέδου.
Συγχαρητήρια στους διοργανωτές και σε όλους τους συμμετέχοντες.

 

Σε ένα ακόμα Τουρνουά συμμετείχε η Ακαδημία Αλέξανδρος Κιλκίς κατά την περίοδο των διακοπών του Πάσχα
Συγκεκριμένα η Ακαδημία ΠΑΟ Κουφαλίων διοργάνωσε το τουρνουά «Δημοσθένης Μπουρνούζης» για 4η συνεχόμενη χρονιά. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Αλέξανδρου απέκτησαν άλλη μια αγωνιστική εμπειρία αν και συμμετείχαν με ηλικιακό μειονέκτημα καθώς αν και γεννηθέντες το 2006 συμμετείχαν στην κατηγορία Κ14.
Η Ακαδημία του Αλέξανδρου ευχαριστεί τον ΠΑΟ Κουφαλίων για την πρόσκληση.