Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2021, 2:51:29 μμ
etpa
Πέμπτη, 02 Μαρτίου 2017 20:26

Συνεργασία της Ακαδημίας της ΑΕΠ με την ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών

Συντάκτης:

Αγαπητοί γονείς,
η αξιοποίηση των ταλέντων και ο έλεγχος της προόδου των νεαρών ποδοσφαιριστών είναι πλέον αναγκαία στον προγραμματισμό των ακαδημιών. Η σύγχρονη προπονητική απαιτεί τακτικό έλεγχο σε όλες τις παραμέτρους της απόδοσης για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές. Στα πλαίσια του προπονητικού μας σχεδιασμού σε συνεργασία με την ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ, η Ακαδημία μας θα πραγματοποιήσει εξειδικευμένεςαξιολογήσεις και θα εκτιμηθούν οι παρακάτω φυσικές και αντιληπτικές ικανότητες καθώς και τα σωματομετρικά χαρακτηριστικά:


Αερόβια ικανότητα
Ταχύτητα αντίδρασης μετά από οπτικό ερέθισμα
Ταχύτητα εκκίνησης
Ταχύτητα επιτάχυνσης
Δυναμική Ισορροπία
Ευλυγισία
Αλτικότητα -εκρηκτικότητα
Ευκινησία
Ποσοστό σωματικού λίπους
Δείκτης μάζας σώματος (Β.Μ.Ι)
Ταχύτητα μπάλας μετά από εύστοχο σουτ
Αντίληψη χώρου με οδήγημα μπάλας
Η αξιολόγηση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12 Μαρτίου στο Δημοτικό Στάδιο Πολυκάστρου, από τον κ. Μπεκρή Βαγγέλη υπεύθυνο εκπαίδευσης των Σχολών της Π.Α.Ε Ατρόμητος Αθηνών και τους συνεργάτες του, με τον σύγχρονο εξοπλισμό τους.
Οι νεαροί ποδοσφαιριστές που μπορούν να συμμετέχουν στην συγκεκριμένη αξιολόγηση θα είναι από 8 χρονών και πάνω και μπορούν να λάβουν μέρος και αθλητές εκτός της Ακαδημίας Α.Ε.ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ.
Για δήλωση συμμετοχής ή οποιαδήποτε άλλη ενημέρωση μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλ. 6982444271. Προθεσμία δηλώσεων έως Τετάρτη 08 Μαρτίου 2017.
Τα αποτελέσματα θα δοθούν σε ατομική καρτέλα για κάθε ποδοσφαιριστή.