Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024, 5:29:03 πμ
Δευτέρα, 09 Ιανουαρίου 2023 21:55

Σύνοψη της 9ης αγωνιστικής των πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Κιλκίς (8/1/2023)

Του Ηλία Ζλατούδη.

Όπως ολοκληρώθηκε η χρονιά έτσι και συνεχίστηκε το 2023 για την Α1 Κατηγορία της ΕΠΣ Κιλκίς, με τον Κιλκισιακό και τον Εύρωπο να είναι μαζί στην κορυφή.

Νίκη με τεσσάρα για τον ΑΟΚ επί της Γουμένισσας, με πιο "φτωχό" σκορ αυτή του Απόλλωνα επί του Εθνικού Αξιούπολης, όμως πάντα οι βαθμοί μετρούν.

 

Η Α.Ε. Πολυκάστρου εν τέλει επανήλθε στους αγώνες και έφυγε με εξάρα από την έδρα του Γερακαριού. Το Χέρσο επικράτησε της Μεγάλης Βρύσης όμως η αναμέτρηση περνά σε δεύτερη μοίρα λόγω του τραυματισμού του Ευγένιου Παπαδόπουλου του Αστέρα, στον οποίο ευχόμαστε ολόψυχα περαστικά. Τέλος, βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν Αργυρούπολη και Ευκαρπία.

Στον Ανατολικό Όμιλο της Α κατηγορίας πρωταθλητής Χειμώνα αναδείχθηκε ο Αλέξανδρος Κιλκίς, που επικράτησε εκτός έδρας των Μακεδόνων Λιβαδίων, την ίδια ώρα που η Νέα Σάντα πέρασε δύσκολα από το Μαυρονέρι με γκολ στο φινάλε, και τους δυο τους να "κοντράρονται" την Κυριακή.

Ο Βαπτιστής δείχνει πως έχει κλείσει θέση στην τετράδα μιας και έκαμψε την αντίσταση των Καστανιών, με την Δοϊράνη να παίρνει νέα νίκη απέναντι στο Κεντρικό, και την Μεγάλη Στέρνα να φεύγει εύκολα με διπλό από την Επτάλοφο.

Στον Δυτικό Όμιλο η Τούμπα κέρδισε εύκολα τον ΑΟΚ Πολυκάστρου και σε συνδυασμό με την ισοπαλία του Χωρυγίου στο Βαλτοτόπι ξέφυγε με τέσσερις πόντους. Το Πολύπετρο είναι τέταρτο μαζί με το Βαλτοτόπι, μιας και κέρδισε την Γρίβα, ενώ νίκη πέτυχε και το Παλιό Αγιονέρι απέναντι στο Παλιό Γυναικόκαστρο.