Τετάρτη, 23 Αυγούστου 2017, 10:37:35 μμ

Ελλάδα

Σάββατο, 19 Αύγουστος 2017 09:50

Στη ΔΕΘ με κούφιο success story

Γράφτηκε από τον
Τα τελευταία τρία χρόνια ο Αλέξης Τσίπρας προσέρχεται στη Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης και κάνει πομπώδεις και βαρύγδουπες εξαγγελίες, οι οποίες στη συνέχεια ανατρέπονται, λησμονούνται ή διαψεύδονται - με δραματικές οικονομικές επιπτώσεις. Το 2014 και εν όψει εκλογών ήταν το «πρόγραμμα της Θεσσα.
Σάββατο, 19 Αύγουστος 2017 09:50

Κλειδί η στάση του ΔΝΤ για την επόμενη ημέρα

Γράφτηκε από τον
Κάθε άλλο παρά περίπατος θα είναι η ολοκλήρωση της τρίτης αξιολόγησης, όπως παραδέχονται κορυφαίοι παράγοντες του κυβερνητικού επιτελείου. Οι ίδιοι παράγοντες επισημαίνουν ότι οι βασικοί λόγοι που δεν επιτρέπουν άκρατη αισιοδοξία είναι η στάση που θα τηρήσει στις διαπραγματεύσεις το ΔΝΤ, το συνδεόμ.
Δύσκολες αποφάσεις και σκληρά μέτρα κρύβει η τελική ευθεία του τρίτου Μνημονίου. Η κυβέρνηση καλείται να κάνει πίσω στο ζήτημα ελάφρυνσης του χρέους μέχρι να εκλέξουν οι Γερμανοί νέα κυβέρνηση και να πάρει σκληρά μέτρα που θα οδηγήσουν σε περικοπές οικογενειακών και αναπηρικών επιδομάτων και την κα.
Σάββατο, 19 Αύγουστος 2017 08:50

Στον αστερισμό της Ζωής

Γράφτηκε από τον
Ηταν μια απαστράπτουσας ομορφιάς γυναίκα, αλλά και μια πολύ προσεκτική στις επιλογές της επαγγελματίας. Υπήρξε ερωτικό σύμβολο στη δεκαετία του 1960 και του 1970, αλλά ως ηθοποιός ποτέ δεν αρκέστηκε στην απλή διεκπεραίωση ενός ρόλου.
Σε επενδυτικό, πολιτιστικό και τουριστικό προορισμό σκοπεύει να μετατρέψει η δημοτική αρχή τον Πειραιά, έχοντας στα χέρια της ένα σημαντικό χρηματοδοτικό εργαλείο μετά την έγκριση της μελέτης για την Ολοκληρωμένη Χωρική Επένδυση (ΟΧΕ) και με στόχο τη δημιουργία, πλέον, προϋποθέσεων για νέες θέσεις .
Η ατιμωρησία των εμπρηστών αλλά και στελεχών της Πυροσβεστικής για μοιραία λάθη, ο κύκλος των οικονομικών συμφερόντων γύρω από τη δασοπυρόσβεση αλλά και ο εσωτερικός πόλεμος στην Πυροσβεστική από τις αιτίες που «πυρπολούν» τα ελληνικά δάση.
Σάββατο, 19 Αύγουστος 2017 08:50

Ομορφα δάση, όμορφα καίγονται και αλλάζουν χρήση

Γράφτηκε από τον
Προστίθεται περισσότερο μαύρο στην ελληνική γη και ανθρώπινος πόνος από τις δασικές φωτιές. Στην στατιστική της αντιπυρικής περιόδου καταγράφονται περισσότερα από 81.000 στρέμματα καμένων εδαφών στη Βορειοανατολική Αττική, στα Κύθηρα, στη Μάνη, στην Ηλεία, στη Ζάκυνθο και σε άλλες π.
Σάββατο, 19 Αύγουστος 2017 08:50

Κρίσιμες ημέρες στην ομηρεία του επιχειρηματία στην Κρήτη

Γράφτηκε από τον
Δραματικές εξελίξεις σημειώνονται - χωρίς να δημοσιοποιηθεί οτιδήποτε - τις δύο τελευταίες εβδομάδες στην υπόθεση απαγωγής του 54χρονου επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη στην Κρήτη, ο οποίος κλείνει περίπου 150 ημέρες ομηρείας, σε ένα πρωτοφανές «ρεκόρ» για τα ελληνικά εγκληματολογικά χρονικ.
Τρίτη, 08 Αύγουστος 2017 17:50

Εμπρησμός από πρόθεση η φωτιά στο Αλσος Βεΐκου

Γράφτηκε από τον
Σε συναγερμό έχουν τεθεί Πυροσβεστική και αστυνομία, που εντείνουν την επιφυλακή στα περιαστικά δάση της Αττικής, μετά τη χθεσινή πυρκαγιά στο Άλσος Βεΐκου.

Οι αρμόδιοι αξιωματικοί του Πυροσβεστικού Σώματος, εξετάζοντας όλες τις ενδείξεις, έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η πυρκαγιά οφείλεται σε εμπρησμό από πρόθεση, ενώ το πρωί της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε από τον Δήμο Γαλατσίου επιχείρηση για τον καθαρισμό της περιοχής από σκουπίδια και άλλα αντικείμενα που ευνοούν το έργο επίδοξων εμπρηστών.
Ένας εκ των εισηγητών της ρύθμισης που αφορά τα φορολογικά του Αγίου Όρους, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρολιάκος, διεκρίνισε πως οι φοροαπαλλαγές δεν αφορούν τον ΕΝΦΙΑ αλλά παλιές οφειλές για τις οποίες, όπως αναφέρει, αποφασίζεται κάθε χρόνο η παραγραφή τους.