Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2024, 8:41:29 μμ
Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2016 20:23

Αγρότες προς ΣΥΡΙΖΑ: Μην επιχειρείτε να μας διασπάσετε. Ο βουλευτής σας ήταν επιθετικός

Με αφορμή την προκλητική δήλωση που εξέδωσε η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ν. Κιλκίς σε σχέση με τη σύσκεψη του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ για τη διατήρηση του επιδόματος των παραμεθορίων περιοχών ο Σύλλογος Αγροτοκτηνοτρόφων ν. Κιλκίς θεωρεί υποχρέωσή του να επισημαίνει ότι:
Ο αγώνας των αγροτών του ν. Κιλκίς και όλων των αγροτών της χώρας δεν υποκινείται ούτε από κόμματα ούτε από θεσμικά κέντρα εξουσίας.

 
 Είναι αγώνας για επιβίωσή μας την οποία απειλεί σοβαρά το προωθούμενο από την κυβέρνηση φορολογικό και ασφαλιστικό νομοσχέδιο.
Βγήκαμε στους δρόμους με τα τρακτέρ γιατί τα νέα μέτρα μας εξοντώνουν, γιατί ξεκληρίζουν όλη την αγροτιά. Αγωνιζόμαστε για τη ζωή μας, μαχόμαστε για να προστατέψουμε και να κρατήσουμε ζωντανό και ακμαίο τον Πρωτογενή Τομέα που είναι το πλέον παραγωγικό κεφάλαιο για την πραγματική ανάπτυξη της εθνικής μας οικονομίας.
Η συμμετοχή μας στη σύσκεψη του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ ν. Κιλκίς εξυπηρετούσε καθαρά την ενημέρωση επί των προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε και την απόσπαση υποστηρικτικής δέσμευσης των δημοσίων υπαλλήλων στα δίκαια αιτήματά μας.
Διαμαρτυρόμαστε εντόνως για το περιεχόμενο και το ύφος της προκλητικής ανακοίνωσης της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ν. Κιλκίς με την οποία επιχειρείται η διάσπαση των αγωνιστικών κινητοποιήσεων και η κομματική διαίρεση των αγροτών.
Εμείς ούτε μεθοδεύσαμε επίθεση κατά του τοπικού βουλευτή Θ. Παραστατίδη, ούτε χρησιμοποιήσαμε ακροδεξιές πρακτικές και όσο για τα φραστικά επεισόδια αυτά ξεκίνησαν από τον ίδιο το βουλευτή που προηγουμένως καταφέρθηκε εναντίον του Δημάρχου Κιλκίς για το επιχείρημα που αυτονόητα υποστήριξε ότι δηλ. οι αγώνες των αγροτών για να επιτύχουν πρέπει να είναι δυναμικοί.  
Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν ούτε να ποδηγετήσει ούτε να χρησιμοποιήσει τους αγώνες μας ούτε για να κάνει την επαναστατική του γυμναστική ούτε για να πετύχει τη διαίρεση του αγροτικού κόσμου και επιπροσθέτως προβολή και κομματικά οφέλη.
Οι καιροί όπου η κομματική προπαγάνδα συνήγειρε τα πλήθη έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.
 Δε χρειαζόμαστε προστάτες αλλά συμπαραστάτες που θα σταθούν στο πλευρό μας και θα υποστηρίξουν εντίμως και εμπράκτως τον αγώνα επιβίωσής μας.