Κυριακή, 26 Μαΐου 2024, 12:11:46 πμ
Παρασκευή, 02 Μαρτίου 2012 21:46

Aνακοίνωση για παράταση της πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη δράση 1.1. της “ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ”

viologikh-georgia
Ανακοινώνεται ότι δημοσιεύτηκε  ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ της πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για  την δράση 1.1 “ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ” του μέτρου 2.1.4 «Γεωργοπεριβαλλοντικές ενισχύσεις» του ΠΑΑ 2007-2013 με την οποία δίνεται παράταση στην προθεσμία υποβολής αιτήσεων ενίσχυσης και επανακαθορίζονται οι αροτραίες καλλιέργειες. Σύμφωνα με αυτή,   δικαιούχοι   μπορεί να κριθούν   φυσικά & νομικά πρόσωπα που  πληρούν τις παρακάτω προϋποθέσεις:
- Είναι εγγεγραμμένοι στο Μητρώο Αγροτών & Αγροτικών Εκμεταλλεύσεων (ΜΑΑΕ) ως:
- Επαγγελματίες Αγρότες.
- Κάτοχοι αγροτικής εκμετάλλευσης οι οποίοι:
- Είναι φυσικά πρόσωπα που λαμβάνουν από την απασχόλησή τους τουλάχιστον το 35% του συνολικού τους ετήσιου εισοδήματος από την αγροτική τους δραστηριότητα ή
- Είναι νομικά πρόσωπα  που λαμβάνουν από την απασχόλησή τους τουλάχιστον το 50% του συνολικού τους ετήσιου εισοδήματος από την αγροτική τους δραστηριότητα.
•     Ο έλεγχος των προϋποθέσεων για την εγγραφή στο ΜΑΑΕ γίνεται μηχανογραφικά.
Αιτήσεις ενίσχυσης από τους ενδιαφερόμενους υποψήφιους υποβάλλονται στην Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, στα ΚΕΠΠΥΕΛ  και στις Ε.Α.Σ  από 16/01/2012 έως και 12/03/2012.
Επίσης  ΔΕΝ συμπεριλαμβάνεται πλέον η μηδική   στις  αροτραίες καλλιέργειες με άμεσο αποτέλεσμα  όσοι θα εντάξουν αγροτεμάχια με περίοδο προσαρμογής στα οποία θα καλλιεργήσουν μηδική  να μην έχουν πλέον την υποχρέωση της αγρανάπαυσης  αυτών  στο ένα από τα δύο πρώτα έτη.
Οι αιτούντες πρέπει να υποβάλλουν   ειδικό έντυπο αίτησης εκδήλωσης  ενδιαφέροντος   πλήρως συμπληρωμένο και υπογεγραμμένο με θεωρημένο το γνήσιο της υπογραφής από οποιαδήποτε δημόσια αρχή. Το έντυπο αυτό της  αίτησης εκδήλωσης  ενδιαφέροντος  διατίθεται από τις ανωτέρω υπηρεσίες υποδοχής των αιτήσεων με χρήση μόνο του ΑΦΜ.
Για περισσότερες πληροφορίες  μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να απευθύνονται στο Τμήμα Φυτικής & Ζωικής Παραγωγής   της Δ/νσης Αγροτικής  Οικονομίας & Κτηνιατρικής -Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς, Ανδρέα Παπανδρέου 3, 1ος όροφος, Τηλ. 2341350113-115-123-126 Ηλ. δ/νσεις: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  και στην ηλ δ/νσεις του ΥΠΑΑΤ  www.minagric.gr    &  www.agrotikianaptixi.gr.