Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2024, 12:43:34 πμ
Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2015 19:15

Αναρτήθηκαν οι διορθωμένες καταστάσεις πληρωμών στη Βιολογική Γεωργία - προσοχή

Σε συνέχεια των από 6-10-2015 και 8-10-2015 ανακοινώσεων με τις οποίες αρχικά αναρτήσαμε και στη συνέχεια αποσύραμε λόγω προβλήματος τους συστήματος μηχανογράφησης τις καταστάσεις ανάρτησης πληρωμής  μετά ενστάσεων της δράσης 1.1 «Βιολογική Γεωργία» του πρώτου έτους (2012) εφαρμογής, γνωστοποιούμε στους δικαιούχους και σε κάθε ενδιαφερόμενο ότι από  27-10-2015 αναρτήθηκαν στον πίνακα ανακοινώσεων της Δ.Α.Ο.Κ ΠΕ Κιλκίς οι νέες διορθωμένες προαναφερόμενες καταστάσεις.


Διευκρινίζουμε ότι, δεδομένου   των αρκετών τροποποιήσεων που υπήρξαν στο μηχανογραφικό σύστημα καταχώρησης του ΟΠΕΚΕΠΕ σε ότι αφορά το υπολογισμό πληρωμών καθώς και των κυρώσεων, συνιστούμε σε όλους τους δικαιούχους να δουν και τις καταστάσεις απορριπτόμενων, τις οποίες   επίσης αναρτήσαμε στον ίδιο πίνακα ανακοινώσεων, προκειμένου να ενημερωθούν για την τρέχουσα κατάσταση  του πρώτου έτους πληρωμής τους.  
Για περισσότερες πληροφορίες  μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να απευθύνονται στη Δ/νση Αγροτικής  Οικονομίας & Κτηνιατρικής Π.Ε Κιλκίς, Ανδρέα Παπανδρέου 3, 1ος όροφος, Τηλ. 23413 50115, -113, -123, -126 Ηλ. δ/νση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..