Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024, 12:01:11 μμ
Παρασκευή, 16 Απριλίου 2010 05:48

Δεσμευόμαστε να τιμήσουμε την εμπιστοσύνη σας

Από τους αντιπροσώπους - συνεταιριστές Μιχάλη Κεσίδη, Φώτη Οσιπίδη, Γιώργο Αδαμίδη και Ανδρέα Ιασωνίδη, που θα διεκδικήσουν την εκλογή τους στη νέα διοίκηση της ΕΑΣ Κιλκίς στις εκλογές της 25ης Απριλίου εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση - πρόσκληση προς τους αντιπροσώπους στη γενική συνέλευση της οργάνωσης:


Ασκώντας καλόπιστη κριτική σε όλες τις διοικήσεις της Ε.Α.Σ Κιλκίς, από την δημιουργία της μέχρι σήμερα, οφθαλμοφανής είναι η αδυναμία όλων μας να ανταποκριθούμε στις ανάγκες των καιρών και να οικοδομήσουμε έναν συνεταιριστικό φορέα που θα είναι βοηθός-συνεργάτης του αγρότη και του κτηνοτρόφου και όχι ένας φορέας που προσπαθεί να επιβιώσει, πνιγμένος σε χρέη και προβλήματα.
Οι λόγοι για τους οποίους οδηγήθηκε η Eνωσή μας σε αυτή την κατάσταση είναι γνωστοί σε όλους μας και στον καθένα από εμάς αναλογεί μερίδιο ευθύνης.
Χρόνια τώρα όλοι μας είμαστε θεατές στο ίδιο έργο. Διαιρεμένοι, χωρίς σχέδιο και πρόγραμμα, παραδίδουμε την σοδειά μας στο καφενείο του χωριού μέσα σε ένα βράδυ. Χρόνια τώρα παρακαλάμε τον κάθε μεσάζοντα για μία καλύτερη τιμή και κάθε φορά δουλεύουμε για τα λιπάσματα, τις βλάβες και τα πετρέλαια. Τα χρέη μας μεγαλώνουν αντί να μειώνονται γιατί δεν καταφέραμε να δημιουργήσουμε μία ένωση που θα την εμπιστευόμαστε και θα λειτουργεί για εμάς. 
Επειδή χρόνια τώρα τα προβλήματα παραμένουν ίδια, είναι φρόνιμο να αναλογιστούμε τι φταίει και πώς μπορεί να ανατραπεί ένα τέτοιο καθεστώς.
Ο καταλογισμός ευθυνών δεν πρέπει να μας φοβίζει γιατί μόνο κοιτάζοντας τα προβλήματα κατάματα θα μπορέσουμε να τα αντιμετωπίσουμε. Μόνο εάν σκύψουμε πάνω από τα λάθη μας θα μπορέσουμε να τα δούμε , να τα αξιολογήσουμε και να τα πολεμήσουμε.
Στις 25 Απριλίου για άλλη μία φορά οι εκλεγμένοι εκπρόσωποι των χωριών μας θα ψηφίσουν προκειμένου να αναδειχθεί το διοικητικό συμβούλιο της Ε.Α.Σ Κιλκίς.
Η συμμετοχή των αντιπροσώπων σε αυτή την εκλογική διαδικασία είναι πράξη ευθύνης.
Κάποιοι από εμάς θα είναι πρόθυμοι να συνεισφέρουν πολύ περισσότερο, διεκδικώντας μια θέση στο Δ.Σ της ένωσής μας.
Η πρόθεση όλων όσων επιθυμούν να συμμετέχουν στο Δ.Σ είναι αξιέπαινη, επειδή μία τέτοια πρόθεση σημαίνει υποχρεώσεις και ευθύνες.
Χρησιμοποιώντας την πολύχρονη εμπειρία του Γιώργου Αδαμίδη, την γνώση του Ανδρέα Ιασωνίδη και του Φώτη Οσιπίδη και την κατάρτιση του Μιχάλη Κεσίδη, απαιτούμε την συμμετοχή των αντιπροσώπων στις εκλογές και υποσχόμαστε να τιμήσουμε την ψήφο κάθε ενός που θα μας εμπιστευθεί σε αυτή την προσπάθεια, γιατί πιστεύουμε ότι το προσωπικό συμφέρον του κάθε ενός ταυτίζεται απόλυτα με το συμφέρον όλων.