Τετάρτη, 23 Ιουνίου 2021, 10:55:26 πμ
etpa
Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου 2010 11:17

Έτοιμη η ΕΑΣ Κιλκίς και με νέο γραμματέα

Συντάκτης:

Οι αρχικοί φόβοι δεν επιβεβαιώθηκαν και όλα δέιχνουν, τουλάχιστον όπως εκτιμά ο πρόεδρος της ΕΑΣ Κιλκίς, ότι η οργάνωση του Κιλκίς θα προλάβει και θα ολοκληρώσει τη διαδικασία ψηφιοποίησης των αγροτεμαχίων στο νέο σύστημα ΟΣΔΕ. Όπως είναι γνωστό η υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Κατερίνα Μπατζελή προειδοποίηση προ μηνός ότι σε περίπτωση που οι συνεταιριστικές οργανώσεις δεν προλάβουν να ολοκληρώσουν τη διαδικασία ψηφιοποίησης μέχρι το τέλος του Ιανουαρίου- εσχάτη προθεσμία που έλαβε η χώρα μας από την Κομισιόν- τότε οι αγρότες των περιοχών αυτών θα χάσουν το δικαίωμα επιδότησης για το 2009.


Τότε, στις αρχές Δεκεμβρίου, η ΕΑΣ Κιλκίς προσέγγιζε το 50% της όλης εργασίας και ακολούθησε συναγερμός που ήδη απέδωσε καρπούς. Όπως δήλωσε στην ΠΡΩΙΝΗ ο πρόεδρος της οργάνωσης Χαράλαμπος Παυλίδης «το αργότερο μέχρι τις 25 Ιανουαρίου θα έχουμε ολοκληρώσει το έργο της ψηφιοποίησης. Επομένως δεν υφίσταται κανένας κίνδυνος για τους αγρότες του νομού».
Την παραίτησή του από τη θέση του γραμματέα στο διοικητικό συμβούλιο υπέβαλε ο κ. Γιώργος Αδαμίδης, επικαλούμενος λόγους μη επαρκούς ενημέρωσής του και επομένως μη αγαστής συνεργασίας από τον πρόεδρο του δ.σ.  Χαρ. Παυλίδη.
Ήδη συνήλθε το δ.σ. και εξέλεξε στην χηρεύουσα θέση ως νέο γ. γραμματέα τον κ. Ανδρέα Ιασωνίδη.