Παρασκευή, 5 Μαρτίου 2021, 6:59:05 μμ
etpa
Παρασκευή, 24 Μαϊος 2019 13:24

Η οικογένεια Κεφίρ της Φάρμα Κουκάκη μεγαλώνει

Συντάκτης:

Η Φάρμα Κουκάκη δημιούργησε ένα νέο προϊόν σύμφωνα με τις ανάγκες των σύγχρονων καταναλωτών για Υγεία, Ευεξία και Απόλαυση στην διατροφή τους.

 

Έχοντας υψηλή τεχνογνωσία στην κατηγορία των κεφίρ, η οποία έχει καταστήσει την Φάρμα Κουκάκη πρώτη σε πωλήσεις στην αγορά της βόρειας Ελλάδας, η εταιρία διευρύνει την γκάμα των προβιοτικών της ροφημάτων στοχεύοντας στην περαιτέρω ανάπτυξη της αγοράς των συγκεκριμένων γαλακτοκομικών προϊόντων.

Το νέο μέλος της οικογένειας προϊόντων Φάρμα Κουκάκη είναι το Κεφίρ με Stevia, εξωτικά φρούτα και εσπεριδοειδή. Αποτελεί έναν υπέροχο γευστικό συνδυασμό ανανά, μαρακούγιας, πορτοκαλιού και λεμονιού, με γλυκιά και ταυτόχρονα δροσερή γεύση. Δεν περιέχει ζάχαρη, έχει μόλις 1.7% λιπαρά και είναι ιδανικό για όσους προσέχουν τη σιλουέτα τους.

Το προϊόν περιέχει όλες τις ευεργετικές ιδιότητες του κεφίρ. Είναι φυσικό προβιοτικό ρόφημα που ενισχύει την πέψη και βοηθάει στην σωστή λειτουργία του οργανισμού. Περιέχει ασβέστιο, φώσφορο και βιταμίνες. Επίσης έχει υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεϊνες υψηλής βιολογικής αξίας, απαραίτητες για την ενδυνάμωση των μυών.

Το νέο κεφίρ Κουκάκη είναι φτιάχνεται μόνο από ολόφρεσκο 100% Ελληνικό γάλα, όπως και όλα τα προϊόντα που παράγει η γαλακτοβιομηχανία από τους Κάτω Απόστολους του Κιλκίς, και είναι εξαιρετική τροφή για παιδιά, εγκύους, όσους αθλούνται, άτομα τρίτης ηλικίας και φυσικά για όλους όσοι αποζητούν απολαυστικά και υγιεινά προϊόντα στην καθημερινότητα τους.