Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2024, 12:28:26 πμ
Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2009 08:21

Και απόφαση γ.σ. είχαμε και η επιτροπή συναίνεσε

Συμφωνεί με την ανάγκη ενημέρωσης των αντιπροσώπων για τις πρόσφατες αποφάσεις οικονομικού ενδιαφέροντος που έλαβε η υπ’ αυτόν διοίκηση της ΕΑΣ ο πρόεδρός της Μπάμπης Παυλίδης, απαντώντας σε σχετική προτροπή - έκκληση σχετικού δικού μας ρεπορτάζ. Ωστόσο ο κ. Παυλίδης επισημαίνει, ότι και εξουσιοδότηση της γενικής συνέλευσης για την «αξιοποίηση» των πρατηρίων είχε, και επί των προσφάτων αποφάσεων ενοικίασης του σούπερ μάρκετ σε ιδιωτική αλυσίδα ενημερώθηκε και συναίνεσε η πενταμελής επιτροπή που όρισε η γενική συνέλευση.


«Την επιτροπή όρισε η γενική συνέλευση και αποτελείται από τους κ. Χάρη Καρυπίδη, Λουκά Δημάκη, Ανδρέα Βεργίδη, Γιώργο Τσακίδη και Γιάννη Τεκτονίδη. Τη συγκαλέσαμε όταν επρόκειτο να λάβουμε απόφαση για την ενοικίαση και η επιτροπή συναίνεσε» τόνισε ο κ. Μπάμπης Παυλίδης.
Επίσης υπεραμύνθηκε των αποφάσεων της διοίκησης τονίζοντας ότι το δ.σ. έλαβε την εξουσιοδότηση της γενικής συνέλευσης των αντιπροσώπων για «αξιοποίηση των πρατηρίων» και καθόσον η λειτουργία τους ήταν ελλειμματική προκρίθηκε στο πλαίσιο της αξιοποίησης η ενοικίαση του σούπερ μάρκετ σε ιδιωτική αλυσίδα ύστερα από μια επωφελή για τα συμφέροντα της οργάνωσης συμφωνία.
Ο κ. Παυλίδης συμφώνησε στην ανάγκη να ενημερωθούν οι αντιπρόσωποι και εντός του Δεκεμβρίου θα συγκληθεί γ.σ. όπου πέραν των άλλων θα τεθούν προς έγκριση και ισολογισμοί παρελθόντων ετών.