Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2024, 9:03:13 μμ

Αγροτικά νέα

kapna1Η οριστική κατάσταση κατάταξης των δράσεων 1.4 "Αμειψισπορά με ξηρικές καλλιέργειες σε καπνοπαραγωγικές περιοχές" και 2.3. "Σύστημα Ολοκληρωμένης Διαχείρισης στην παραγωγή καπνού" του μέτρου 2.1.4.

trapeza-peiraiosΗ Τράπεζα προσφέρει πλεονεκτήματα στους παραγωγούς, παρέχοντας τη δυνατότητα να καλλιεργήσουν έχοντας εξασφαλίσει τα χρήματα που χρειάζονται. Παρέχει την αναγκαία πίστωση στον κάθε παραγωγό ανάλογα με τη δυναμικότητά του.
Κάρτα Συμβολαιακής

Τρίτη, 18 Μαρτίου 2014 22:39

Σε αγροτική «καραντίνα» το Κιλκίς

Συντάκτης:

osde-kthnotrofoiΜέρος προκαθορισμένου σχεδίου με απώτερο στόχο την περιουσία των συνεταιρισμένων αγροτών του Κιλκίς ή απλό σφάλμα; Το ερώτημα πλανάται και θα απαντηθεί εν καιρώ μετά την πρωτοφανή υποβάθμιση του νομού και την απαξίωση των 12.οοο αγροτών

agrotes-kilkisΜε μεγάλη συμμετοχή του αγροτικού κόσμου του Κιλκίς ολοκληρώθηκε η ημερίδα της ΝΟΔΕ/ΝΔ Κιλκίς (τομέας Αγροτικού) την 6-3-2014.
Προσκεκλημένοι εισηγητές ο κ. Κων/νος Σκιαδάς, πρώην Γεν. Γραμματέας Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης - Αντιπρόεδρος της ΠΑΣΕΓΕΣ και ο κ. Γιώργος Ανέστης , Υπεύθυνος Αγροτικών Φορέων Νέας Δημοκρατίας - Γεν. Γραμματέας ΠΑΣΕΓΕΣ

Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου 2014 18:41

Λίγα τα τρακτέρ, πολλά τα βάσανα

Συντάκτης:

agrotes-trakter-2014Μπορεί τα τρακτέρ των αγροτών που βγήκαν στο δρόμο να είναι λίγα στο Κιλκίς, αλλά περισσεύουν τα βάσανά τους.
Και οι πρωταγωνιστές των κινητοποιήσεων δεν μπορούν να εξηγήσουν τη ραθυμία αν όχι απροθυμία γεωργών και κτηνοτρόφων να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας.

Τρίτη, 11 Φεβρουαρίου 2014 23:36

Λίγα τα τρακτέρ στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς

Συντάκτης:

agrotes-trakter-2014Δεν είναι μεγάλη η συμμετοχή των αγροτών του Κιλκίς στις κινητοποιήσεις που αποφάσισαν συμμετέχοντας στον πανελλαδικό αγώνα.  Περί τα 15  τρακτέρ στάθμευσαν στον χώρο μπροστά στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς.

Πέμπτη, 06 Φεβρουαρίου 2014 22:24

Έργα 730.000 ευρώ σε 12 χωριά του Δήμου Κιλκίς μέσω Leader

Συντάκτης:

Το αρσενικό πdimarxeio-kilkisου βρέθηκε πάνω από τις επιτρεπτές τιμές στο νερό του δικτύου σε Τέρπυλλο και Δίβουνο ήταν το θέμα που κυριάρχησε στην προ ημερήσιας διάταξης συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς.

trakter-agrotonΒγαίνουν στους δρόμους του Κιλκίς τα τρακτέρ καθώς οι αγρότες του νομού είναι αποφασιμένοι να διαδηλώσουν την αντίδρασή τους σε όσα σημεία της κυβερνητικής πολιτικής τούς έρχουν οδηγήσει σε αδιέξοδο.

Τετάρτη, 05 Φεβρουαρίου 2014 01:20

Δεν μας τρομάζουν οι καταδίκες

Συντάκτης:

trakter1«Καμιά καταδίκη δεν θα μας εμποδίσει να αγωνιζόμαστε για το καλό των οικογενειών μας και της πατρίδας μας, αφού οι αγώνες μας αποσκοπούν και στην  σωτηρία της παραγωγικής ισχύος της χώρας μας» . Η δήλωση είναι του προέδρου του συλλόγου γεωργοκτηνοτρόφων Κιλκίς κ. Γιώργου Λασκάκη

opekepeΔιευκρινίσεις για τις εγγυητικές επιστολές και το πώς θα γίνει η αξιολόγηση σε δύο φάσεις των ενδιαφερόμενων φορέων, περιλαμβάνει η εγκύκλιος για το ΟΣΔΕ που δημοσίευσε ο ΟΠΕΚΕΠΕ. Ειδικότερα: