Πέμπτη, 4 Μαρτίου 2021, 9:42:08 μμ
etpa
Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2019 21:08

Την Τετάρτη οι αγροτοκτηνοτρόφοι της Παιονίας κατέρχονται στους δρόμους με τρακτέρ

Συντάκτης:

Τη Δευτέρα αντιπροσωπεία του συλλόγου αγροτοκτηνοτρόφων Παιονίας "Εύζωνοι" θα συμμετάσχει σε σύσκεψη αντιπροσώπων της νεοσύστατης ομοσπονδίας συλλόγων Κεντρικής Μακεδονίας στον Τρίλοφο προκειμένου να διευθετήσουν τις τελικές διαδικασίες σύστασης - ίδρυσης της Ομοσπονδίας και να λάβουν αποφάσεις για τις περαιτέρω κινήσεις τους.


Ο σύλλογος αγροτοκτηνοτρόφων της Παιονίας "Εύζωνοι" την Τετάρτη θα συνέλθει για να αποφασίσει κάθοδο στους δρόμους με τρακτέρ. Η αρχική απόφαση θέλει τους αγρότες να συνέρχονται σε πλατείες και δρόμους χωριών μέχρι να αποφασίσουν σε 2-3 μέρες τη συνένωσή τους και την περαιτέρω πορεία τους.
Να σημειωθεί ότι ο σύλλογος της Παιονίας έχει προσκαλέσει και τους αγρότες του Κιλκίς να συμμετάσχουν στην κινητοποίηση που εξαγγέλλει.

 

Πρόσκληση
Ο Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Παιονίας "Εύζωνοι" προσκαλεί σε ενημερωτική συγκέντρωση τους αγρότες- κτηνοτρόφους την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου, ώρα 8 το βράδυ, στο Πολιτιστικό Κέντρο Πολυκάστρου. Θέματα της συγκέντρωσης είναι το ασφαλιστικό, φορολογικό και τα προγράμματα αγροτών.
Θα ακολουθήσει ευρεία συζήτηση για τα προβλήματα του αγροτικού κλάδου.