Σάββατο, 20 Απριλίου 2024, 7:23:55 μμ
Πέμπτη, 20 Νοεμβρίου 2014 20:34

Το Ηλεκτρονικό Δημοπρατήριο Αγροδιατροφικών Προϊόντων Ανοίγει τις πόρτες του!

Δωρεάν Εκπαιδευτικά Σεμινάρια για τη χρήση της Πλατφόρμας του Ηλεκτρονικού Δημοπρατηρίου Αγροδιατροφικών Προϊόντων e-auction market διοργανώνει το Επιμελητήριο Κιλκίς, τη Δευτέρα 24 & Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014, στο Επιμελητήριο Κιλκίς (Στενημάχου 2, 61100, Κιλκίς).


Η συμμετοχή είναι ανοικτή για όλους του ενδιαφερόμενους, ενώ θα διανεμηθεί Εγχειρίδιο Χρήσης της Πλατφόρμας του Ηλεκτρονικού Δημοπρατηρίου, με χρήσιμες οδηγίες και συμβουλές για τη χρήση της πλατφόρμας, τη δημιουργία δημοπρασιών και τη συμμετοχή σε αυτές, είτε ως πωλητής είτε ως αγοραστής.
Οι Συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν:
•    Ολοκληρωμένη γνώση σχετικά με τη χρήση και τις δυνατότητες της πλατφόρμας του Ηλεκτρονικού Δημοπρατηρίου, των συστημάτων και συνοδευτικών εργαλείων του
•    Εξοικείωση με το περιβάλλον του δημοπρατηρίου και την ηλεκτρονική πλατφόρμα
•    Πρακτική εμπειρία στη δημιουργία και διεξαγωγή δημοπρασιών και ηλεκτρονικών συναλλαγών
•    Πρακτική γνώση σχετικά με νέους τρόπους προώθησης των προϊόντων σας
Για πληροφορίες σχετικά με τη συμμετοχή απευθυνθείτε στο Επιμελητήριο Κιλκίς:
Διεύθυνση: Στενημάχου 2, 61100, Κιλκίς
Τηλέφωνα: 2341024580-1, 2341026724
Fax: 2341020924
Ε-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
http://ccikilkis.gr
Το Ηλεκτρονικό Δημοπρατήριο αναπτύχθηκε στο πλαίσιο του έργου e-auction – «Ανάπτυξη ενός Ηλεκτρονικού Δημοπρατηρίου Αγροδιατροφικών Προϊόντων στη διασυνοριακή περιοχή», το οποίο υλοποιείται στο πλαίσιο του IPA Διασυνοριακού Προγράμματος «Ελλάδα - πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας 2007-2013» με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης και Εθνικών Πόρων.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο e-auction και τη δωρεάν εγγραφή σας επισκεφθείτε το: www.e-auctionmarket.eu