Τρίτη, 28 Μαΐου 2024, 4:29:03 μμ
Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2009 05:50

Αντιληπτόν τώρα;

Θυμάστε τα σενάρια με κεντρικό ερώτημα: «Γιατί πηγαίνει ο Καραμανλής σε εκλογές, αφού θα τις χάσει;» Όλες εκείνες τις ανοησίες που λέχθηκαν και γράφτηκαν περί παγκόσμιας πλεκτάνης για να ρίξουν οι Αμερικανοί τον Καραμανλή διότι προσέγγισε τη Ρωσία, όλα τα μυθιστορήματα όπου ο Έλλην διαπρέπει.
Ελάχιστοι πίστευαν τα αυτονόητα. Ότι η γαλάζια κυβέρνηση βούλιαξε το καράβι της οικονομίας και ο καπετάνιος αποφάσισε να το εγκαταλείψει.
Στα μάτια του υποψιασμένου Έλληνα όπου η πολιτική ελάχιστα απέχει από το αστυνομικό μυθιστόρημα, έπρεπε οπωσδήποτε να υπάρχει και μια πλεκτάνη. Κατά προτίμηση με Αμερικανούς, Εβραίους και τον …Σόρος.
Διαβάσατε τα νέα; Πως ούτε λίγο, ούτε πολύ βρισκόμαστε ήδη σε άτυπο καθεστώς χρεοκοπίας; Και αν δεν αποφασίσουμε να δράσουμε με τον μόνο τρόπο που απομένει, σε ελάχιστους μήνες ενδέχεται το καθεστώς να γίνει και τυπικό;
Τώρα βέβαια ευθύνονται ο Αλμούνια, ο Τρισέ, η Ντόιτσε Μπανκ, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο… Ως γνωστόν όλοι αυτοί ψήφισαν και εξέλεξαν κατά καιρούς τους κυβερνήτες μας.