Διάφορα Αθλήματα
Το Virgin Forest Trail είναι ένας αγώνας με μαγευτικά τοπία, δάση, κοιλάδες, βουνά στην οροσειρά της Ροδόπης. Μεγάλο μέρος του αγώνα κινείται δίπλα στον Νέστο χαρίζοντας αξέχαστες στιγμές στους συμμετέχοντες. Από τον ΣΔΥΚ ο Σταύρος Κατσαρώνας έτρεξε στον Nature Trail Race (NTR) 110 km και βγήκε 3ος ηλικιακής κατηγορίας και οι Άγγελος Αμανατίδης και Γιώργος Σιώτης συμμετείχαν στον Paranesti Path 46,2 Km.
ΕΠΣ Κιλκίς: Σεμινάριο προπονητών ποδοσφαίρου στο Κιλκίς
Συντάκτης: Eidisis.grΗ ΕΠΟ έχει ανακοινώσει την διεξαγωγή επιμορφωτικού σεμι ναρίου για διπλωματούχους προπονητές που εργάζονται σε τμή ματα υποδομής.
Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κιλκίς, την Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019, στο ξενοδοχείο HABITAT, κατά τις ώρες 3μ.μ. έως 9μ.μ. και είναι ΔΩΡΕΑΝ για τους συμμετέχοντες.
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε για 3η χρονιά η Δεξιοτεχνία οδήγησης αυτοκινήτων που οργανώνει ο Χωμάτινος Μηχανοκίνητος Αθλητισμός (ΧΩΜΑ) Κιλκίς στα πλαίσια του Κυπέλλου Δεξιοτεχνιών Βορείου Ελλάδος.
Περισσότεροι από 40 αθλητές από όλη την Βόρεια Ελλάδα συμμετείχαν, ενώ ο κόσμος για μία ακόμη φορά ξεπέρασε τις προσδοκίες των διοργανωτών, δίνοντας παλμό σε όλη την διάρκεια του αγώνα.
Ο Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Βετεράνων Γουμένισσας συμμετείχε σε φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου με τους Βετεράνους του ΠΑΟΚ, την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2019, στις 6:30 μ.μ., στο γήπεδο των Λεόντων Θεσσαλονίκης.
Νικητές αναδείχθηκαν οι βετεράνοι του ΠΑΟΚ με σκορ 8-6.
Οι δρομείς Υγείας του Κιλκίς παρόντες και στην Κρήτη
Συντάκτης: Eidisis.grΟ Ημιμαραθώνιος Κρήτης είναι σίγουρα ένα ξεχωριστό γεγονός που προσελκύει κάθε χρόνο αθλητές και αθλούμενος από όλη την Ελλάδα και όχι μόνο. Με τις μικρότερες διαδρομές, τις παράλληλες εκδηλώσεις και την συμμετοχή όλης της τοπικής κοινωνίας ξεπερνάει τα όρια του αθλητικού γεγονότος και αποτελεί μία γιορτή ανάδειξης και προβολής της περιοχής. Μουσικοχορευτικά δρώμενα, παράλληλες εκδηλώσεις, τοπικά εδέσματα και άφθονη ρακή περιμένουν τους επισκέπτες.
Οι παμπαίδες Β’ του ΓΑΣΚ κυριάρχησαν και στις ρίψεις
Συντάκτης: Eidisis.grΤο τρίτο και τελευταίο τέτραθλο Κ14 του διασυλογικού πρωταθλήματος πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 5 Οκτωβρίου για τον όμιλο του Κιλκίς στο δημοτικό στάδιο της πόλης. Το ριπτικό τέτραθλο για αθλητές-τριες του 2006-2007 περιελάμβανε 60μ., άλμα σε μήκος, σφαιροβολία και ρίψη vortex.
Οι αθλητές του Γ.Α.Σ. ΚΙΛΚΙΣ κυριάρχησαν στην κατηγορία των Παμπαίδων Β για άλλη μία φορά κερδίζοντας μετάλλια σε όλα τα επιμέρους αγωνίσματα αλλά και κάνοντας το 1-2 στη συνολική βαθμολογία.
Την Κυριακή 3 Νοεμβρίου ο 9ος Ημιμαραθώνιος στο Πάικο
Συντάκτης: Eidisis.grΟι εγγραφές στον Ημιμαραθώνιο Πάικου και στον αγώνα 5 χλμ Καστανόδασος Πάικου συνεχίζονται με καταληκτική ημερομηνία την Κυριακή 27 Οκτωβρίου.
Κεντρικό σύνθημα των αγώνων, που οργανώνει ο Ορειβατικός Σύλλογος Περιηγητών Γουμένισσας, είναι: «Προστατεύω το νερό στο Πάικο», μιας και οι αγώνες είναι αφιερωμένοι στην προσπάθεια των κατοίκων για την αποτροπή δημιουργίας δεκάδων μικρών υδροηλεκτρικών στα ρέματά του.
Ο Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Βετεράνοι Γουμένισσας, αναβάλλει τον φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα λόγω έντονων βροχοπτώσεων με τους Βετεράνους Ηρακλή, στη μνήμη του αείμνηστου Βετεράνου ποδοσφαιριστή Γιάννη Τσόνογλου, για τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019, στις 6:00 μ.μ., στο Γήπεδο Βαλτοτοπίου Παιονίας.
Με 8 αθλητές η Ελλάδα στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ιππικής Αντοχής που γίνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και στο Κιλκίς!
Συντάκτης: Eidisis.grΜε 8 ιππείς και αμαζόνες θα συμμετάσχει η Ελλάδα στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ιππικής Αντοχής, που έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα, το Δασάκι στο Λεβεντοχώρι Κιλκίς, μία όμορφη περιοχή της Βόρειας Ελλάδας, θα φιλοξενήσει για πρώτη φορά το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ιππικής Αντοχής αυτό το διήμερο 4 και 5 Οκτωβρίου.
Δράση του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κιλκίς από Σέρρες μέχρι Μόσχα
Συντάκτης: Eidisis.grΗ ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αν. Μακεδονίας - Θράκης σε συνεργασία με το σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Σερρών διοργάνωσαν την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου στις Σέρρες τον 1ο ΚΡΙ ΚΡΙ SUPER SPOON SIRRIS Halfmarathon.
Στον αγώνα συμμετείχαν 3 μέλη του Συλλόγου μας. Ο Στέλιος Δέλογλου, η Φωφώ Ζαμπέλη και η Χαρούλα Καραμπίδου, με τις τελευταίες να καταλαμβάνουν την 1η και 3η θέση αντίστοιχα στην ηλικιακή κατηγορία. Συγχαρητήρια και καλή αποκατάσταση.