espa pkm

Σάββατο, 30 Μαΐου 2026, 12:56:20 πμ

Διάφορα Αθλήματα

Πέμπτη, 24 Αυγούστου 2017 08:41

Στην πολιτική ηγεσία η Ολυμπιακή Ομάδα Deaf

Συντάκτης:

Την Ολυμπιακή Ομάδα Deaf,παράγοντες και προπονητές, κάλεσε ο πρωθυπουργός της χώρας κ. Αλέξης Τσίπρας στο Μέγαρο Μαξίμου στις 1 Αυγούστου 2017, ανάμεσά τους και η αθλήτρια της ΤΟΛΜΗΣ Κιλκίς, Μαρία Φουλεδάκη.

Στόχος της ενέργειας αυτής ήταν η αναγνώριση και βράβευση για την προσπάθεια και τις επιτυχίες στους Ολυμπιακούς αγώνες Deaflympics που διεξήχθησαν από 18 έως 30 Ιουλίου 2017 στην Τουρκία, πόλη Σαμψούντα.

Την Τετάρτη 30 Αυγούστου ξεκινούν οι προπονήσεις, εν όψει των υποχρεώσεων για την νέα αγωνιστική περίοδο,  στο αγωνιστικό τμήμα κλασσικού αθλητισμού του ΓΑΣ Κιλκίς.

Οι προπονήσεις, σε πρώτη φάση, γίνονται στις 6.00 το απόγευμα στο δημοτικό στάδιο του Κιλκίς με την επίβλεψη των προπονητών του των αγωνιστικών τμημάτων συλλόγου.

Τρίτη, 15 Αυγούστου 2017 19:12

Στον Όλυμπο οι Δρομείς Υγείας Κιλκίς

Συντάκτης:

Τρία μέλη του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κιλκίς έτρεξαν την Κυριακή 6/8/2017 στον Όλυμπο, στον 2ο ΖΕΥΣ των 47 χιλιομέτρων, οι Παναγιώτης Τριαρίδης, Μιχάλης Τσιτσόλκος και Σταύρος Αλέξογλου, τερματίζοντας με επιτυχία. 
Πρώτη φορά για τον Μιχάλη και τον Παναγιώτη σε αυτά τα χιλιόμετρα στον Όλυμπο (με το φημισμένο του τερέν), με υψομετρική διαφορά 2.500 μέτρα.
Μοναδικές εικόνες ασύλληπτης ομορφιάς  χαρίζει κάθε φορά το αγαπημένο αυτό βουνό.

Η Ολυμπιάδα Deaflympics Samsun 2017, διεξήχθη στην Τουρκία και συγκεκριμένα στη πόλη Σαμψούντα, από 18 έως τέλη Ιουλίου 2017 με  όλα τα ολυμπιακά αθλήματα να διεξάγονται σε διάφορα αθλητικά στάδια της πόλης. Την διοργάνωση πλαισίωσε και το Taekwondo WTF με μεγάλη συμμετοχή κρατών και αθλητών-ριών σε όλες τις κατηγορίες που πραγματοποιήθηκαν  στο κλειστό στάδιο ‘Ataturk Sport Salun’.

Τετάρτη, 09 Αυγούστου 2017 20:48

Η «Τόλμη» Κιλκίς στη Σερβία

Συντάκτης:

Camp Taekwondo WTF-προπονητικό πρόγραμμα διεξήχθη στη Σερβία με τη συμμετοχή 21 κρατών.

Σε αυτή την άψογα οργανωμένη εκδήλωση συμμετείχε και ο Α.Σ. «Η Τόλμη» Κιλκίς με 3 αθλητές: Κουτσός Αριστείδης-εφήβων, Κεμεντσετσίδης Παναγιώτης και Λουκοβίτης Δημήτριος παίδων.

Τρίτη, 08 Αυγούστου 2017 18:50

Το Σάββατο οι τελικοί τένις στο "Kilkis Cup"

Συντάκτης:

 Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Κιλκίς διοργανώνει  για 11η χρονιά Πανευρωπαικό τουρνουά τένις «KILKIS CUP” και σας καλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας τον τελικό αγοριών και κοριτσιών, που θα γίνει το Σάββατο 12/8/2017 στις 10:00 στις εγκαταστάσεις του Ομίλου μας.

Με έναν αθλητή και μία αθλήτρια θα συμμετάσχει το τμήμα στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Νέων Ανδρών και Γυναικών ( U22) του ΣΕΓΑΣ , που θα διεξαχθεί στο στάδιο “Αλκαζάρ” της Λάρισας στις 29 & 30 Ιουλίου , ολοκληρώνοντας με αυτές τις παρουσίες στα φετινά Πανελλήνια πρωταθλήματα.

Με μεγάλη συμμετοχή και πολλές επιτυχίες ολοκληρώθηκαν οι αγώνες του κολυμβητικού τμήματος του Αλέξανδρου Κιλκίς στα Γιαννιτσά.

Μία από τις σημαντικότερες διοργανώσεις στη χώρα μας που προσελκύει κάθε χρόνο   αθλητές και από το εξωτερικό, έλαβε χώρα στους  ορεινούς όγκους της Τύμφης και του Ζαγορίου. Το Zagori Mountain Running με 4 αγώνες μήκους από 10 έως 80 χιλιομέτρων.

Μία από τις σημαντικότερες διοργανώσεις στη χώρα μας που προσελκύει κάθε χρόνο   αθλητές και από το εξωτερικό, έλαβε χώρα στους  ορεινούς όγκους της Τύμφης και του Ζαγορίου. Το Zagori Mountain Running με 4 αγώνες μήκους από 10 έως 80 χιλιομέτρων. Στο φαράγγι του Βίκου και τα πετρόκτιστα γεφύρια έτρεξαν τον Marathon 44 χιλ. οι Θοδωρής Φαχουρίδης και Γιώργος Σταμπουλής ενώ στα 21 χιλ ο Γιαννης Γάγος. Οι συμμετοχές και στους τέσσερις αγώνες ξεπέρασαν του 1.500 καθώς κάθε χρόνο ολοένα και περισσότεροι αθλητές εντάσσουν το Ζαγόρι στο πρόγραμμα τους.  
Στο Νευροκόπι διεξήχθη ο 1ος Αγώνας Nevrokopi Trail.´ Ένας νέος αγώνας που στήριξαν τα μέλη του Συλλόγου μας.