Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2022, 2:44:13 μμ

Διάφορα Αθλήματα

gaskΤην Τετάρτη 25 Αυγούστου ξεκινούν οι προπονήσεις εν όψει των υποχρεώσεων για την νέα αγωνιστική περίοδο στο τμήμα κλασσικού αθλητισμού του ΓΑΣ Κιλκίς. Οι προπονήσεις σε πρώτη φάση γίνονται στις 7.00 το απόγευμα στο δημοτικό στάδιο του Κιλκίς με την επίβλεψη των προπονητών του συλλόγου Κώστα Μηναρετζή και Φίλιππου Μισαηλίδη.
Τετάρτη, 28 Ιουλίου 2010 15:06

Πρωτιές για Μιχαλόπουλο και Βαϊτσούδη

Συντάκτης:
Πολύ μεγάλες επιτυχίες για τον κιλκισιώτικο κλασσικό αθλητισμό επιφύλασσε η  συνάντηση των εθνικών ομάδων παίδων και κορασίδων της Κύπρου και της Ελλάδας που έγινε την περασμένη βδομάδα  στην Λάρνακα. Την πρώτη ημέρα των αγώνων ο αθλητής του ΓΑΣ Κιλκίς Δημήτρης Μιχαλόπουλος, που γυμνάζεται με τον Κώστα Μηναρετζή,  κατέκτησε δύο χρυσά μετάλλια αγωνιζόμενος με την Εθνική ομάδα της Ελλάδας, το πρώτο στα 100 μ με επίδοση 11''01 (άνεμος +0,3 μ/δ) πετυχαίνοντας μεγάλη ατομική επίδοση (είχε 11''14 από το Πανελλήνιο Εφήβων φέτος) και το δεύτερο ως μέλος της εθνικής ομάδας 4χ100 μ Παίδων που έκανε επίδοση 42''15.
Παρασκευή, 23 Ιουλίου 2010 17:51

Τιμητική διάκριση για Κ. Πουντζουκίδη

Συντάκτης:
Στις  9 Ιουνίου 2010 ανακοινώθηκαν οι πίνακες κατηγοριών αθλητών υψηλών επιδόσεων και προπονητών του έτους 2010 του Λιμενικού Σώματος. Σύμφωνα με την Διαταγή του Λιμενικού Σώματος ο Πουντζουκίδης Κων/νος, προπονητής του Συλλόγου Άθλος Κιλκίς και Λιμενικός στο Επάγγελμα, στις τάξεις των ειδικών δυνάμεων της (Αντιτρομοκρατικής ) του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης,  αναλαμβάνει Προπονητής της ομάδας TAE KWON DO  του Λιμενικού Σώματος  για τα  Πρωταθλήματα Ένοπλων δυνάμεων και Σωμάτων Ασφάλειας .
Πέμπτη, 22 Ιουλίου 2010 12:45

Δυο χάλκινα ο Λ. Βαϊτσούδης

Συντάκτης:
Πολύ μεγάλη εμφάνιση πραγματοποίησε η ομάδα στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα της κατηγορίας Παίδων και Κορασίδων  που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο στο Δημοτικό Στάδιο των Σερρών. Οι αθλητές του ΓΑΣΚ κατέκτησαν δύο χάλκινα μετάλλια τον Λάζαρο Βαϊτσούδη στη σφαιροβολία και στη  δισκοβολία, μία 4η θέση με τον Δημήτρη Μιχαλόπουλο στα 100μ, και μια 5η θέση με την σκυταλοδρομία 4 Χ 100 των Παίδων, αποτελέσματα που έφεραν τον σύλλογο του Κιλκίς στην 8η θέση της γενικής βαθμολογίας του Πανελληνίου πρωταθλήματος Παίδων με 45 βαθμούς μεταξύ των 307 συλλόγων από όλη την Ελλάδα που πήραν μέρος στους αγώνες.
Παρασκευή, 16 Ιουλίου 2010 16:25

Αισιοδοξία για πανελλήνιο Παίδων και Κορασίδων

Συντάκτης:
gaskΤο πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου Παίδων και Κορασίδων θα διεξαχθεί το προσεχές σαββατοκύριακο (17 & 18 Ιουλίου) στο Δημοτικό στάδιο των Σερρών. Ο ΓΑΣ Κιλκίς θα κατεβάσει σε αυτούς τους αγώνες πέντε αθλητές και δύο αθλήτριες και οι περισσότεροι δείχνουν έτοιμοι να διεκδικήσουν διακρίσεις και μετάλλια.
italiaΥλοποιήθηκε μια ακόμα υπόσχεση, ταξίδι μοναδικών αγωνιστικών και πολιτιστικών εμπειριών,  η οποία από την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου είχε τεθεί ως στόχος από τον πρόεδρο του Μακεδονικού, Θανάση Τσιραμπίδη.  Εξόρμηση που συμπίπτει χρονικά με το κλείσιμο των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας και ταυτόχρονα της σχολικής χρονιάς. Ένα εποικοδομητικό - δημιουργικό πενθήμερο για όλους, αλλά και για τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου και το προπονητικό τιμ που συνόδευσαν την κιλκισιώτικη αποστολή.
gaskΠραγματοποιήθηκαν στις 9 & 10 Ιουλίου  στο ΔΑΚ Τρικάλων  με επιτυχία οι Πανελλήνιοι αγώνες στίβου  της κατηγορίας Παμπαίδων και Παγκορασίδων Α' και παράλληλα διεξήχθησαν και οι αγώνες του Πανελληνίου πρωταθλήματος των Σκυταλοδρομιών Νέων (ως 22 ετών). Στους αγώνες συμμετείχαν με επιτυχία και αθλητές και αθλήτριες  του τμήματος στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς καταφέρνοντας μάλιστα να διακριθούν .
Τρίτη, 06 Ιουλίου 2010 15:17

“Γούρικη” η πρώτη παρουσία του Ν. Σερασκέρη

Συντάκτης:
ethniki_ginaikonΣτην ελίτ της Ευρώπης θα αγωνίζεται πλέον η εθνική ομάδα γυναικών συνθέτων αγωνισμάτων αφού με εξαιρετική εμφάνιση των κοριτσιών μας, κατάφερε να τερματίσει στην 1η θέση στην Α κατηγορία του Ευρωπαίκού Κυπέλλου Συνθέτων, στους αγώνες που έγιναν 26 και 27 Ιουνίου στο Χέγκελο της Ολλανδίας .
Το πανελλήνιο πρωτάθλημα Ε-Ν θα διεξαχθεί το προσεχές σαββατοκύριακο στο Ολυμπιακό στάδιο στην Αθήνα. Ο ΓΑΣ Κιλκίς θα κατεβάσει σε αυτούς τους αγώνες έξι αθλητές και όλοι τους δείχνουν έτοιμοι να διεκδικήσουν κάτι περισσότερο από μία απλή συμμετοχή.
Τρίτη, 29 Ιουνίου 2010 16:52

Nέες επιτυχίες ΓΑΣΚ στα «ΚΑ Ολύμπια»

Συντάκτης:
gaskΠραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 23 Ιουνίου στο ΔΑΚ Λιτοχώρου Πιερίας με επιτυχία οι αγώνες στίβου με την επωνυμία «ΚΑ Ολύμπια». Στους αγώνες συμμετείχαν σωματεία της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δυτικής Μακεδονίας και των ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΠΕΛΛΑΣ-ΚΙΛΚΙΣ, ΠΙΕΡΙΑΣ-ΗΜΑΘΙΑΣ, ΗΠΕΙΡΟΥ, ΑΝ. & ΔΥΤ. ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, και ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ. Στους αγώνες συμμετείχαν με επιτυχία και αθλητές και αθλήτριες των κατηγοριών Παμπαίδων και Παγκορασίδων Α' & Β' του τμήματος στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για τα Πανελλήνια πρωταθλήματα που αρχίζουν σε δύο εβδομάδες.