espa pkm

Τρίτη, 24 Μαρτίου 2026, 10:11:01 μμ

Διάφορα Αθλήματα

Η αγωνιστική ομάδα Brazilian Jiu Jitsu του Kinesis Fight Club συμμετείχε σε εκπαιδευτικό σεμινάριο με τον  παγκόσμιο πρωταθλητή  της IBJJF και 4 φόρες πρωταθλητή Ευρώπης Kristof Szucs από την Ουγγαρία.

Τρίτη, 19 Ιουλίου 2016 21:07

Παρουσίαση νέου προγράμματος RPM 71 by Les Mills

Συντάκτης:

Το γυμναστήριο Kinesis-Gym στην προσπάθεια του για διαρκή βελτίωση και αναβάθμιση των προϊόντων παροχής γυμναστηρίου και σε συνέχεια της συνεργασίας με την κορυφαία στο είδος (προχορογραφημένα ομαδικά προγράμματα αίθουσας) Les Mills παρουσιάζει το νέο επεισόδιο RPM 71 (New Release).
Η Les Mills αυτή τη στιγμή είναι η κορυφαία παγκοσμίως δύναμη στον χώρο του fitness όσον αφορά τα ομαδικά προγράμματα αίθουσας, δραστηριοποιείται σε 80 χώρες ανά την υφήλιο προσφέροντας τις υπηρεσίες της σε 15.000 γυμναστήρια και έχοντας στο ενεργητικό της 8.000 γυμναστές.

Εξετάσεις προαγωγής έγχρωμων και μαύρων ζωνών συλλόγου του Α.Σ. ‘Η Τόλμη’ Κιλκίς διεξήχθησαν στις 29/06/2016 στην αίθουσα της Μητρόπολης (πρώην Νομαρχία Κιλκίς). Η διαδικασία αυτή γίνεται δύο φορές το χρόνο σύμφωνα με την ελληνική ομοσπονδία ΕΛ.Ο.Τ., την Ε.ΤΑ.Β.Ε. και την WTF. Η κατηγορία ζώνης χαρακτηρίζεται διεθνώς με Cup και ξεχωρίζει με το χρώμα που αντίστοιχα με την γνώση έχει ο κάθε αθλητής-τρια.

Mε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρώτο Fitness and Day Art που διoργάνωσε ο Α.Σ  Σωκράτης με την υποστήριξη του γυμναστηρίου μας Kinesis–Gym.
Φέτος αποφασίσαμε να δοκιμάσουμε ότι πιο νέο και ιδιαίτερο για τα δεδομένα της πόλης μας ,προβάλλοντας την μεγάλη σημασία που έχει η άσκηση για την ζωή όλων. Ελπίζοντας να γίνει θεσμός στα επόμενα χρόνια.
Σε συνεργασία με την κορυφαία παγκοσμίως εταιρεία προηχογραφημένων προγραμμάτων Les Mills παρέχουμε υψηλότατου επιπέδου υπηρεσίες. Με χαρά και γεμάτοι ενθουσιασμό το Σάββατο 9 Ιουλίου στην πλατεία Ειρήνης παρουσιάσαμε ένα δείγμα από την δουλειά μας.

Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2016 21:45

Αγγιξε το μετάλλιο η 4Χ100 του ΓΑΣΚ

Συντάκτης:

Το  μετάλλιο στον τελικό του αγωνίσματος της σκυταλοδρομίας 4 Χ 100 των Εφήβων του Πανελληνίου πρωταθλήματος Εφήβων και Νεανίδων που έγινε το Σάββατοκύριακο στο Δημοτικό Αθλητικό Στάδιο των Σερρών άγγιξε  η ομάδα του ΓΑΣ Κιλκίς κατακτώντας την 4η θέση , αποτελούμενη από τους  Παναγιώτη Αρβανιτίδη, Γιάννη Χαραλαμπίδη, Παναγιώτη Μουτσουρίδη και Παύλο Παπαδόπουλο  με επίδοση 43''69 επιβεβαιώνοντας  πως δίκαια συγκαταλέγεται στις κορυφαίες ομάδες της χώρας.

Στις 2 Ιουλίου   2016 ημέρα Σάββατο πραγματοποιήθηκε στην Ασπρομάλλα η 6η διεθνής βράδια επίλεκτων αθλητών kick boxing. Συμμετείχαν αθλητές από σωματεία της Ελλάδος αλλά και του εξωτερικού με ηχηρή συμμετοχή των Σκοπίων και της Σερβίας .Οι αγώνες ήταν υψηλού επίπεδου και προσέφεραν στους θεατές ένα θέαμα ανάλογου των προσδοκιών τους.

Την Κυριακή 26 Ιουλίου η Ακαδημία επισκέφτηκε στην Κατερίνη την Ακαδημία του παλαίμαχου άσου του Παναθηνα'ι'κού Στέργιου Γιώτς Αγωνίστηκαν τα τμήματα προτζούνιορ Ίντερ του Μιχάλη Αναστασιάδη και τζούνιορ Ρεάλ του Κώστα Ντουντούκη.

Τρίτη, 05 Ιουλίου 2016 12:10

Τελετή ληξης της Ακαδημίας Αλέξανδρος

Συντάκτης:

Το τελευταίο για φέτος ραντεβού-εκτός από τα τμήματα που θα αγωνισθούν στα καλοκαιρινά τουρνουά-έδωσαν οι μικροί αθλητές της Ακαδημίας Αλέξανδρος Κιλκίς στις εγκαταστάσεις της, το Σάββατο 25 Ιουνίου. Κατά την τελετή λήξης δόθηκαν τα πολλά συγχαρητήρια στην ανδρική ομάδα της Ακαδημίας που κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Κιλκίς και ανέβηκε πανηγυρικά στην Α1 του Νομού.

Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2016 22:17

Πανελληνιονίκης η 4Χ100 των παίδων του ΓΑΣΚ

Συντάκτης:

Με μια πολύ σημαντική επιτυχία για την ομάδα κλασσικού αθλητισμού του ΓΑΣ Κιλκίς, ολοκληρώθηκε την Κυριακή στα Τρίκαλα το Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου της κατηγορίας Παίδων και Κορασίδων στο οποίο συμμετείχαν με την  αφρόκρεμα του Ελληνικού στίβου περισσότεροι από χίλιοι αθλητές και αθλήτριες.

Στις 19 Ιουνίου  2016, ο Αθλητικός Σύλλογος Άθλος Κιλκίς με σκοπό με σκοπό την λήξη της αγωνιστικής σεζόν πραγματοποίησε Προπονητική Ημερίδα στο Εκκλησάκι της Βάθης Κιλκίς επάνω στον λόφο του χωριού.