Διάφορα Αθλήματα
Την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου ο Μ.Γ.Σ. Άρης Παντελεήμονα διοργάνωσε στον Παντελεήμονα, υπό την αιγίδα του Δήμου Κιλκίς, τον 1ο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου 10χλμ. και 1.000μ για παιδιά έως 15 ετών με την επωνυμία «ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ RUNNING 2013».
Ο Κιλκισιακός έδειξε από το πρώτο επίσημο παιχνίδι για φέτος πως είναι ομάδα με υψηλούς στόχους, καθώς επιβλήθηκε με 8-7 (1-1κ.α. και παρ.) στα πέναλτι του Πανσερραϊκού μέσα στις Σέρρες και πήρε τη πρόκριση για τον επόμενο γύρο του Κυπέλλου της Γ΄ Εθνικής.
Τις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας μας επισκέφθηκε ο κ. Κυριάκος Αλεξανδρίδης, παλιός άσος του ΠΑΟΚ και νυν υπεύθυνος του Δικτύου Ακαδημιών Ποδοσφαίρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Συνεργασία των ακαδημιών του ΓΑΣ Κιλκίς και του Άτλαντα στο βόλει
Συντάκτης: Eidisis.gr
Τη συνεργασία του με το τμημα πετοσφαίρου του Αθλητικού & Πολιτιστικού Οργανισμού “Άτλας” Κιλκίς ανακοινώνει ο ΓΑΣ Κιλκίς.
Camp Tae Kwon Do WTF διεξήχθη στην πόλη Vranjka Banja Σερβίας από τις 10 έως 20 Αυγούστου 2013. Οι ηλικιακές κατηγορίες που συμμετείχαν ήταν παίδων-κορασίδων-εφήβων-νεανίδων και ανδρών-γυναικών.
Με μεγάλη επιτυχία στέφτηκε η διοργάνωση του 7ου πανευρωπαϊκού τουρνουά για αγόρια και κορίτσια 16 ετών, που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις τένις του Προφήτη Ηλία, στην πόλη του Κιλκίς.
Νέο ελπιδοφόρο ξεκίνημα για το Τμήμα στίβου του ΓΑΣΚ
Συντάκτης: Eidisis.gr
Με ανανέωση στο προπονητικό και τεχνικό επιτελείο, το ιστορικότερο σωματείο στίβου του Κιλκίς , ο ΓΑΣ Κιλκίς , ξεκίνησε την Τετάρτη τις προπονήσεις του για την νέα αγωνιστική περίοδο με υψηλούς, αλλά ρεαλιστικούς, αγωνιστικούς στόχους και με υψηλά φίλαθλα ιδανικά.
Την Δευτέρα 26 Αυγούστου ξεκινά η αγωνιστική περίοδος για την Ακαδημία Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς. Η αρχή γίνεται με την έναρξη της προετοιμασίας του Ανδρικού τμήματος το οποίο θα συμμετέχει ξανά στο τοπικό πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ Κιλκίς μετά από μια διακοπή 3 ποδοσφαιρικών ετών.
Mountain Bike και TRX Training από το KINESIS-GYM!!!
Συντάκτης: Eidisis.gr
Στα πλαίσια των καλοκαιρινών ομαδικών προγραμμάτων του γυμναστηρίου Kinesis-Gym οι υπεύθυνοι γυμναστές Παναγιώτης Μαυρογενίδης και Αντώνης Γιαννακίδης , πραγματοποίησαν άλλη μία αθλητική δράση, αυτή τη φορά το πρόγραμμα περιελάμβανε ορεινή ποδηλασία (17km) και λειτουργική προπόνηση μυϊκής ενδυνάμωσης με ιμάντες την γνωστή σε όλους και σαν TRX Training!
Στη Ρουμανία ο Σύλλογος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Α.Ο. ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΥ
Συντάκτης: Eidisis.gr
Σε διεθνές τουρνουά στην Ρουμανία συμμετείχε η ομάδα των Βετεράνων του Κιλκισιακού, στο διάστημα από 3 έως 8 Ιουλίου.Το τουρνουά πραγματοποιήθηκε στην πανέμορφη πόλη Campulung Moldovenesc στην βόρεια Ρουμανία. Συμμετείχαν ακόμη ομάδες Βετεράνων από Ιταλία, Βέλγιο και Ρουμανία.