Διάφορα Αθλήματα
Ξεχωριστή εμπειρία για αθλητές του ΓΑΣΚ η συμμετοχή στο πρόγραμμα Kids’ Athletics
Συντάκτης: Eidisis.gr
Μια μοναδική και ξεχωριστή εμπειρία είχαν την ευκαιρία να ζήσουν οι αθλητές και αθλήτριες του ΓΑΣ Κιλκίς, της κατηγορίας Παμπαίδων – Παγκορασίδων Β' (γεννημένοι 2000-2002),
Το Σάββατο 18/05/2013 ο ΣΕΓΑΣ και η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης διοργάνωσαν αγώνες ρίψεων στο Καυτατζόγλειο στάδιο Θεσσαλονίκης στην μνήμη του ομοσπονδιακού τεχνικού ΚΩΣΤΑ ΣΠΑΝΙΔΗ
Λαϊκός δρόμος 5 χιλιομέτρων στις ηλικιακές κατηγορίες δημοτικού γυμνασίου-λυκείου και ανδρών-γυναικών, , διεξήχθη το Σάββατο 18 Μαϊου 2013 στο χώρο του πρώην στρατοπέδου Παύλου Μελά, με υπεύθυνο διοργανωτή το δήμο Παύλο Μελά και το τμήμα Αθλητισμού.
Πανελλήνιο πρωτάθλημα Tae Kwon Do WTF ανδρών-γυναικών και εφήβων-νεανίδων, διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο Τόφαλος στην Πάτρα στις 10-11-12 Μαΐου 2013.
Με τη συμμετοχή τετρακοσίων αθλητών και αθλητριών των κατηγοριών Παμπαίδων – Παγκορασίδων Β', Παμπαίδων – Παγκορασίδων Μίνι και Παμπαίδων – Παγκορασίδων Σούπερ – Μίνι , ολοκληρώθηκαν με απόλυτη επιτυχία οι αγώνες “Φιλίας” που διοργάνωσε στην Κατερίνη ο τοπικός σύλλογος “Αρχέλαος”.
ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΗΣ ΕΠΣΚ
Την επιβράβευση της απόλυτα επιτυχημένης ποδοσφαιρικής περιόδου βίωσαν οι Παίδες του Αλέξανδρου Κιλκίς την Κυριακή 12 Μαϊου στο Δημοτικό Στάδιο Πολυκάστρου. Οι ποδοσφαιριστές του Ηλία Ξανθόπουλου σήκωσαν... την κούπα
Με την Eλληνίδα τενίστρια Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου να κατακτά τον τίτλο για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα, έπεσε η αυλαία του 2nd Hellenic Zeus ITF Pro Circuit,
Tα χαμογελαστά πρόσωπα των νέων κυρίως παιδιών και η λαχτάρα μικρών και μεγάλων να βγουν μία φωτογραφία, να πάρουν ένα αυτόγραφο ή να σφίξουν το χέρι των παικτών και των στελεχών της ομάδας,
Από το Κιλκίς στην Βαρκελώνη και στην Μπάρτσα! Ο Κιλκισιλωτης διεθνής ποδοσφαιριστής κατάφερε με την αξία του να βρει θέση στο ρόστερ μιας εκ των πλέον ισχυρών ομάδων μπάσκετ της Ευρώπης.
Ξεχωριστή ήταν φέτος η διοργάνωση του πρωταθλήματος Ιππικής Αντοχής, την οποία είχε αναλάβει για πρώτη φορά ο Ιππικός Όμιλος Κιλκίς στις 11 & 12 Μαΐου.