Διάφορα Αθλήματα
Αγώνες Πυγμαχίας ανδρών-γυναικών διεξήχθησαν στο Παλαί Ντε Σπορ από την Ένωση Βορείου Ελλάδος (Ε.Ο.Π.).
Δικαίωμα συμμετοχής είχαν τα επίσημα εγγεγραμμένα μέλη στην Ομοσπονδία από συλλόγους Β. Ελλάδος. Η συμμετοχή ήταν αρκετά ικανοποιητική με στόχο την εμπειρία για τα πρωταθλήματα που έρχονται και των τριών κατηγοριών (Α. Β. Γ.).
Την Κυριακή 20 Μαΐου 2012 στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου ” ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ” πραγματοποιήθηκε το 2ο ετήσιο Τουρνουά ποδοσφαίρου «ΑΝΕΣΤΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ».
Στα “3α Ζαχαριάδεια” της Θεσσαλονίκης Διακρίσεις από “τους μικρούς”
Συντάκτης: Eidisis.gr
Με πολύ μεγάλη επιτυχία έγιναν το Σάββατο στο “Καυταντζόγλειο” στάδιο της Θεσσαλονίκης οι αγώνες με την επωνυμία “3α Ζαχαριάδεια” με διοργανωτές τον ΓΣ Ηρακλή Θεσσαλονίκης και της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης, που ήταν αφιερωμένοι στον μεγάλο δάσκαλο του στίβου Νίκο Ζαχαριάδη.
Σεμινάριο ANTIGRAVITY YOGA στο γυμναστήριο Kinesis
Συντάκτης: Eidisis.gr
Στα πλαίσια της συνεχείς αναβάθμισης των προγραμμάτων εκγύμνασης το γυμναστήριο Kinesis παρακολούθησε την νέα τάση πάνω στην Yoga το σεμινάριο Antigravity Yoga .
Στις 12-13/ 05 /2012 Σάββατο και Κυριακή πραγματοποιήθηκε το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα tae kwon do παίδων /κορασίδων από την Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντο (ΕΛ.Ο.Τ.) και την Ένωση Ταεκβοντο Βορείου Ελλάδος.
Την περασμένη παρασκευή 19 Μαΐου στις εγκαταστάσεις του γυμναστηρίου ΚINESIS πραγματοποιήθηκαν εξετάσεις έγχρωμων ζωνών στο τμήμα του Kick Boxing . Το γυμναστήριο Kinesis ανήκει στην Titans Kick Boxing Muay Thai Academy που υπάγεται σε μια από της μεγαλύτερες ομοσπονδίες Muay Thai στον κόσμο.
Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων της Ακαδημίας Καλαθοσφαίρισης ΠΑΣ «ΑΕΤΟΣ» ΚΙΛΚΙΣ, ανακοινώνει πως « διοργανώνουμε φέτος το 1ο καλοκαιρινό basketball camp για ηλικίες 6 έως 16 ετών γιορτάζοντας ταυτόχρονα την επιστροφή της Ανδρικής μας ομάδας στην Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ.
Πρωτιά για τις Παγκορασίδες Β' του ΓΑΣΚ στα πολύαθλα του Στίβου
Συντάκτης: Eidisis.gr
Με μεγάλη επιτυχία , διεξήχθη το Σάββατο 12 Μαΐου στο δημοτικό στάδιο του Κιλκίς , το διασυλλογικό πρωτάθλημα των πολύαθλων (τρίαθλα) της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πέλλας – Κιλκίς της κατηγορίας Παμπαίδων και Παγκορασίδων Β', με τη συμμετοχή των σωματείων του στίβου του ν. Κιλκίς.
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Κιλκίς ο 3ος αγώνας Scramble Κεντρικής Μακεδονίας του 2ου Πρωταθλήματος.
Με τη συμμετοχή 26 αγωνιζομένων, συμπεριλαμβανομένου και του αθλητή του Μοτοσυκλετιστικού Ομίλου Κιλκίς, Απόστολου Κάκαρη, που αγωνίζεται στο Motocross, ο αγώνας εξελίχθηκε ομαλά, παρ' ότι είχε πολύ σκόνη.
Διασυλλογικό πρωτάθλημα Ταε Κβον Ντο παίδων-κορασίδων Β. Ελλάδος της Ένωσης ( ΕΤΑΒΕ ) διεξήχθη στις 12-13 Μαϊου 2012 στο κλειστό γυμναστήριο Στρεμπενιώτη στην Θες/νίκη.