espa pkm

Τρίτη, 28 Ιουλίου 2026, 12:33:53 πμ

Διάφορα Αθλήματα

Σάββατο, 10 Νοεμβρίου 2012 00:19

Εντυπωσιακή εμφάνιση των Αθλητών του Αθλου

Συντάκτης:

athlosΣτις 4 Νοεμβρίου  πραγματοποιήθηκε Φιλικό Διασυλλογικό Πρωτάθλημα TAE KWON DO (W.T.F.) στον παλαιό Μυλοτοπο στα Γιαννιτσά . Η συμμετοχή του φίλαθλου κόσμου αλλά και των αθλητών ήταν πολύ μεγάλη με αποτέλεσμα την ολοήμερη διάρκεια των αγώνων .Στην διοργάνωση αυτή συμμετείχε από το Νομό Κιλκίς ο Αθλητικός Σύλλογος Athlos Fight Club με είκοσι δυο Αθλητές .Οι αγώνες πραγματοποιηθήκαν για όλες τις ηλικιακές κατηγορίες από πέντε ετών και άνω .Οι αγώνες έγιναν με σκοπό την εισαγωγή των μικρών αθλητών στην ιδέα του αγωνίζεστε , και στην ιδέα του πρωταθλητισμού , ενώ για τους μεγάλους αθλητές ήταν μια ακόμη αγωνιστική εμπειρία . Μετάλλια και Διπλώματα δοθήκαν σε όλους τους αθλητές .

Παρασκευή, 09 Νοεμβρίου 2012 23:29

Με οχτώ αθλητές στο πανελλήνιο ο "Κούρος"

Συντάκτης:

kouros-kilkisΜε τη συμμετοχή οχτώ (8) αθλητών και την ταυτόχρονη παρουσία του φυτωρίου της ομάδας, έλαβε μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης για Άνδρες με Νοητική Στέρηση, ο Αθλητικός Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία Ν. Κιλκίς «Κούρος».   
Το Πρωτάθλημα διενεργήθηκε στη Θεσσαλονίκη, από τις 19 έως τις 21 Οκτωβρίου 2012, στο γήπεδο ΚΑΠΠΑ και έλαβαν μέρος επτά (7) ομάδες.
Η ομάδα του «Κούρου» αγωνίστηκε με πείσμα, θέληση και επιμονή αναδεικνύοντας τις αρετές του «ευ αγωνίζεσθαι» με αποτέλεσμα να κερδίσει τις εντυπώσεις. Αυτό οφείλεται και στην άψογη συνεργασία μεταξύ παικτών και προπονητριών. Στο σημείο αυτό θα πρέπει να τονιστεί το γεγονός πως η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία επέδειξε την δέουσα ευαισθησία και ανταποκρίθηκε στα αιτήματα της ομάδας του «Κούρου» αποδεικνύοντας το υψηλό επίπεδο της διοργάνωσης.

gask-marathoniosΣτον 30ο Διεθνή Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας, ο οποίος θα διεξαχθεί  την Κυριακή 11 Νοεμβρίου και είναι αφιερωμένος στη μνήμη του Γρηγόρη Λαμπράκη ,θα λάβουν μέρος οι δρομείς μεγάλων αποστάσεων του ΓΑΣ Κιλκίς Γιάννης Παπαδόπουλος, Αντώνης Σαρίδης ,   Λαζαρος Σιδηρόπουλος και Δημήτρης Νικολαίδης

aleksandrosΔιασκέδασαν με την ψυχή τους αθλητές, γονείς και προπονητές της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου «Αλέξανδρος» Κιλκίς στην εκδρομή που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 4 Νοεμβρίου, στην Ξάνθη.
Τέσσερα τμήματα της Ακαδημίας αναχώρησαν νωρίς το πρωί από το Κιλκίς με το λεωφορείο, ενώ το μεσημέρι αγωνίστηκαν με αντίστοιχα ηλικιακά τμήματα της SKODA Ξάνθης. Για την ιστορία, ο απολογισμός ήταν μια ισοπαλία και τρεις ήττες.

Τετάρτη, 07 Νοεμβρίου 2012 17:03

Χαμηλή πτήση του Αετού Κιλκίς

Συντάκτης:

basketΟ Αετός Κιλκίς ηττήθηκε την Κυριακή από τον Πρωτέα Γρεβενών με 57-68 στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.  Η ήτα από μια ομάδα ανταγωνιστική προήλθε ύστερα από μέτρια εμφάνιση και οδήγησε τον Αετό στην τελευταία θέση της βαθμολογίας μαζί με τα Γιάννενα.

Δευτέρα, 05 Νοεμβρίου 2012 22:09

Παρουσίαση νέου προγράμματος Body Bar’s στο Kinesis-gym

Συντάκτης:

kinesis2Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η παρουσίαση του νέου προγράμματος Body Bar’s το περασμένο Σάββατο στο Kinesis-gym. Το πρόγραμμα παρουσιάσανε οι γυμναστές του Kinesis-gym, o Παναγιώτης Μαυρογενίδης, η Ειρήνη Δημητριάδου, η Μαρία Στάμου και η Φιλιώ Ορμανίδου μπροστά σε πλήθος αθλητών που ήρθαν να παρακολουθήσουν και να συμμετάσχουν σε αυτή την γιορτή του αθλητισμού.

Δευτέρα, 05 Νοεμβρίου 2012 22:08

Σεμινάριο Kick Boxing στο Kinesis-gym

Συντάκτης:

kinesis1Το Kinesis-gym επισκέφτηκε και πάλι ο δύο φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής του Kick Boxing και ενεργό μέλος της Εθνικής Ομάδας της Hellenic Kyokushin Union στα πλαίσια της προετοιμασίας του για την επαγγελματική βραδιά στο ring Kyokushin Karate στην Καλαμπάκα  στις 11 Νοεμβρίου και έτσι πείστηκε να μεταδώσει τις πολεμικές γνώσεις του στην ομάδα του kick boxing του κ. Κώστα Χασίδη.

Σάββατο, 27 Οκτωβρίου 2012 01:18

ΓΑΣΚ-Διομήδης Άργους 21-24

Συντάκτης:

handballΆδικη ήττα γνώρισε η ομάδα του ΓΑΣΚ  από το πρωταθλητή Διομήδη Άργους, ο οποίος χρειάστηκε τη διαιτητική ''προστασία'' για να διατηρήσει το αήττητό του στο πρωτάθλημα. Οι παίχτες του ΓΑΣΚ  έπαιξαν παθιασμένα και διεκδίκησαν επί ίσοις όροις τη νίκη από τους ακριβοπληρωμένους -για τα ελληνικά δεδομένα- αντιπάλους τους, όμως οι αλλοπρόσαλλες αποφάσεις των διαιτητών στέρησαν τη χαρά της νίκης στους αθλητές του.

Σάββατο, 27 Οκτωβρίου 2012 01:17

Πολλαπλές διακρίσεις της Τόλμης

Συντάκτης:

tolmiΤο 2ο Διεθνές πρωτάθλημα Ταε Κβον Ντο WTF της Ένωσης Β. Ελλάδος ( Ε.ΤΑ.Β.Ε. ) διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο Ωραιοκάστρου Θεσ/νίκης στις 20-21 Οκτωβρίου 2012.
Οι ηλικιακές κατηγορίες ήταν ανδρών-γυναικών και εφήβων-νεανίδων. Δικαίωμα συμμετοχής είχαν οι κάτοχοι μαύρης ζώνης με μικρότερους ηλικίας τους γεννηθείς  1998.
Συμμετείχαν 340 αθλητές και αθλήτριες  από 9 κράτη. Το επίπεδο ήταν υψηλό διότι συμμετείχαν έμπειροι-ρες πανευρωπαϊκού και παγκόσμιου επιπέδου και ειδικά με την ομάδα του πανεπιστημίου Yong In της Κορέας.

papadopoulosMε πολλή μεγάλη επιτυχία έγινε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης ο 1ος Νυχτερινός Διεθνής Ημιμαραθώνιος της πόλης αλλά και ο αγώνας των 5 χλμ. Περισσότεροι από 1.400 δρομείς έτρεξαν στη μικρή απόσταση ενώ στα 21,1 χλμ. αγωνίστηκαν περισσότεροι από 850 σε μία άδεια από αυτοκίνητα αλλά πανέμορφη Θεσσαλονίκη που χθες εκτός από τη δική της λάμψη φωτίστηκε και από τη λάμψη των δρομέων.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Βαλκανιονίκης μαραθωνοδρόμος αθλητής του ΓΑΣ Κιλκίς Γιάννης Παπαδόπουλος επικράτησε σχετικά άνετα με χρόνο 1:09:59, επιβεβαιώνοντας για μία ακόμη φορά πως είναι σε εξαιρετική κατάσταση,  με την πρώτη τριάδα να κλείνει με τους Δημήτρη Τσιούνη με 1:11:13 και Αντώνη Παπαδημητρίου με 1:13:06.