Αθλητικά
Με 24 αθλητές στο παμπαίδων-παγκορασίδων της Κοζάνης η Τόλμη Κιλκίς
Συντάκτης: Eidisis.grΦιλικοί αγώνες παίδων κορασίδων και παμπαίδων-παγκορασίδων υπό την αιγίδα της Ένωσης ΕΤΑΒΕ διεξήχθησαν στο κλειστό γυμναστήριο Λευκόβρυσης Κοζάνης στις 13 Μαϊου 2018.
Η συμμετοχή αθλητών-ριών από 47 συλλόγους ήταν πολύ μεγάλη. Την παράσταση έκλεψαν οι μικροί αθλητές-ριες διεκδικώντας με τον δικό τους τρόπο και αυτό οφείλουμε να το σεβαστούμε και να το στηρίξουμε με οποιονδήποτε τρόπο. Κορυφαία στιγμή ήταν ο αγώνας δυο πολύ μικρών αθλητών γεννημένων το 2014 στο υπερυψωμένο τερρέν, με τον ενα από τους δυο από το σύλλογο Η Τόλμη Κιλκίς, Γκειβανίδη Δημήτριο, όπου τράβηξαν την προσοχή όλων αποθεώνοντάς τους.
ΟΜΑΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΑΤΕΡΜΩΝ - ΕΣΠΕΡΟΣ ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ
Συνεργασία των δύο ποδοσφαιρικών ομάδων (Atermon Football Community & ΕΣΠΕΡΟΣ Τερψηθέας) με στόχο τη δημιουργία ομάδας Νέων Ανδρών.
Την Παρασκευή, 18/05/2018 πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη προπόνηση της νεοσύστατης ομάδας ποδοσφαίρου Νέων Ανδρών στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ατέρμονα.
Διεξήχθησαν το βράδυ της Τετάρτης 24 Μαΐου οι εκλογές για ανάδειξη νέας διοίκησης και εξελεγκτικής επιτροπής στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κιλκίς.
Ολοι οι υποψήφιοι για τις εκλογές στην ΕΠΣ Κιλκίς
Συντάκτης: Eidisis.grΤο απόγευμα της ερχόμενης Τετάρτης 23 Μαΐου και στις 6.30 το απόγευμα οι εκπρόσωποι των σωματείων της ΕΠΣ Κιλκίς σε έκτακτη γενική συνέλευσή τους θα εκλέξουν τη νέα διοίκηση της Ένωσης και την Εξελεγκτική Επιτροπή.
Η «είδηση» γι’ αυτήν την εκλογική διαδικασία είναι πως στο ψηφοδέλτιο δεν θα συμπεριλαμβάνεται το όνομα του ιστορικού ηγέτη της ΕΠΣΚ και πρωταγωνιστή της για 40 χρόνια, του Βασίλη Χατζηαποστόλου, με την τεράστια προσφορά στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, όχι μόνο σε επίπεδο νομού Κιλκίς, αλλά όλης της χώρας, αφού διετέλεσε και πρόεδρος της ΕΠΟ. Μοναδική ήταν η επίδοση των 22 συνεχόμενων χρόνων στον προεδρικό θόκο, από το 1980 μέχρι το 2002!
Με 27 αθλητές ο Αθλος Κιλκίς στο φιλικό κύπελλο ταε κβο ντο
Συντάκτης: Eidisis.grΣτις 5 Μαΐου 2018 ημέρα Σάββατο πραγματοποιήθηκε το φιλικό κύπελλο Ταε κβο ντο στο κλειστό στάδιο Σερρών για τις ηλικίες από 2002 έως 2013 γεννηθέντων.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Άθλου Κιλκίς.
Σας προσκαλούμε την Τρίτη 15/5/18 και ώρα 17.30 στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς, στην απονομή του Πρωταθλήματος στην Αντρική Ομάδα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ.
Θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ - ΠΑΕ ΠΑΟΚ Κ17.
7ος Λαϊκός αγώνας δρόμου Επταλόφου Κιλκίς «Απάν Σο Ρακανόπον» - Προκήρυξη
Συντάκτης: Eidisis.grΛαϊκός αγώνας δρόμου, ενταγμένος στις εκδηλώσεις μνήμης και τιμής, της σφαγής των 353.000 Ελλήνων του Πόντου, που διοργανώνονται από τους Ακρίτες Επταλόφου Κιλκίς κάθε χρόνο.
Η Γενοκτονία των Ποντίων αποτελεί την μοναδική ανοιχτή πληγή της Ποντιακής κοινότητας και ο αγώνας για δικαίωση είναι διαρκής τόσο από της Παγκόσμιες και Πανευρωπαϊκές Ενώσεις Ποντίων όσο και από τις Οργανωμένες Λέσχες κάθε κράτους όλης της Υφηλίου, τους συλλόγους της Ελλάδας και κάθε Πόντιο ξεχωριστά.
Αποκτά πλέον… θεσμικό χαρακτήρα η πρωτιά του Βασίλη Τομπατζίδη στο σκοράρισμα!
Εδώ και επτά χρόνια ο Βασίλης αναδεικνύεται πρώτος σκόρερ στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Κιλκίς. Τα κατάφερε και φέτος, με 23 τέρματα στην Α1 κατηγορία και με τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης.
Στην Αριδαία διεξήχθη την Κυριακή 6 Μαΐου ο 1ος Ημιμαραθώνιος Αλμωπίας ο οποίος άφησε πολύ καλές εντυπώσεις κυρίως για την οργάνωση, το κέφι και το μεράκι των διοργανωτών. Στον αγώνα των 21 χιλιομέτρων συμμετείχαν οι Διονύσης Λιάκος , Θοδωρής Τσιμπούκας, Στέλιος Δελόγλου, Νίκος Αναστασιάδης, Ελένη Καρτσώνη, Δημήτρης Ναλμπάντης, Γιάννης Μακρυσόπουλος και Διονύσης Φωτόπουλος.