espa pkm

Δευτέρα, 13 Απριλίου 2026, 12:47:18 μμ
Κυριακή, 27 Αυγούστου 2017 11:07

Ισόπαλος στην Αλεξάνδρεια o Kιλκισιακός

Συντάκτης:
Ισόπαλος δίχως τέρματα ολοκληρώθηκε ο φιλικός αγώνας του Κιλκισιακού στην Αλεξάνδρεια κόντρα στον τοπικό Φίλιππο. Ο Λεωνίδας Υφαντίδης είχε τη δυνατότητα να δει όλους του τους ποδοσφαιριστές αγωνιζόμενους σε ένα δυνατό τεστ, καθώς η ομάδα της Ημαθίας αγωνίζεται και αυτή στη Γ΄ Εθνική.
Ο Κιλκισιακός ήταν καλύτερος στο πρώτο μέρος, καθώς πίεσε ψηλά, και δεν άφηνε τους γηπεδούχους να κυκλοφορήσουν τη μπάλα. Μάλιστα σε δυο περιπτώσεις θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ, πρώτα στο 29' όταν ο Λογινίδης έβγαλε μόνο του τον Παναγιωτόπουλο που νικήθηκε σε τετ-α-τετ από τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Επειτα στο 38' η εκτέλεση φάουλ του Μοσχάκη πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι.
Παρασκευή, 25 Αυγούστου 2017 21:54

Ετοιμος για Αλεξάνδρεια ο Κιλκισιακός

Συντάκτης:

Με απογευματινή προπόνηση ολοκλήρωσε την εβδομάδα ο Κιλκισιακός, που πηγαίνει χωρίς προβλήματα στο φιλικό του Σαββάτου στην Αλεξάνδρεια κόντρα στον τοπικό Φίλιππο, ο οποίος συμμετέχει στη Γ΄ Εθνική.
Ο κ. Υφαντίδης εστίασε στο κομμάτι της τακτικής, σε συνδυαστικές ασκήσεις με τελειώματα, όπως επίσης και σε στατικές φάσεις.
Ο αγώνας του Σαββάτου ξεκινά στις 6 το απόγευμα.

Το Σάββατο 19 Αυγούστου  στην ακτογραμμή του Εθνικού Πάρκου Ανατ. Μακεδονίας & Θράκης, πλάι στο κύμα, στο μοναδικό φυσικό περιβάλλον του Δέλτα Νέστου απόλαυσαν τον αγώνα τους οι Μαρία Τσιλικίδου ,Παναγιώτης Τριαρίδης και Μιχάλης Τσιτσόλκος.
Συγχαρητήρια παιδιά, ωραίος αγώνας και ακόμα ωραιότερο το μπάνιο.

Πέμπτη, 24 Αυγούστου 2017 08:41

Στην πολιτική ηγεσία η Ολυμπιακή Ομάδα Deaf

Συντάκτης:

Την Ολυμπιακή Ομάδα Deaf,παράγοντες και προπονητές, κάλεσε ο πρωθυπουργός της χώρας κ. Αλέξης Τσίπρας στο Μέγαρο Μαξίμου στις 1 Αυγούστου 2017, ανάμεσά τους και η αθλήτρια της ΤΟΛΜΗΣ Κιλκίς, Μαρία Φουλεδάκη.

Στόχος της ενέργειας αυτής ήταν η αναγνώριση και βράβευση για την προσπάθεια και τις επιτυχίες στους Ολυμπιακούς αγώνες Deaflympics που διεξήχθησαν από 18 έως 30 Ιουλίου 2017 στην Τουρκία, πόλη Σαμψούντα.

Την Τετάρτη 30 Αυγούστου ξεκινούν οι προπονήσεις, εν όψει των υποχρεώσεων για την νέα αγωνιστική περίοδο,  στο αγωνιστικό τμήμα κλασσικού αθλητισμού του ΓΑΣ Κιλκίς.

Οι προπονήσεις, σε πρώτη φάση, γίνονται στις 6.00 το απόγευμα στο δημοτικό στάδιο του Κιλκίς με την επίβλεψη των προπονητών του των αγωνιστικών τμημάτων συλλόγου.

Παρασκευή, 18 Αυγούστου 2017 20:49

Εντός έδρας το Σάββατο ο Κιλκισιακός

Συντάκτης:

Αλλαγή αντιπάλου για τον Κιλκισιακό, καθώς το Σάββατο θα αντιμετωπίσει εν τέλει τον Φοίνικα Πολίχνης.

Το φιλικό παιχνίδι ξεκινά στις 6 το απόγευμα του Σαββάτου στο Δημοτικό Στάδιο, και σας περιμένουμε όλους στα...αποκαλυπτήρια της ομάδας!

Τρίτη, 15 Αυγούστου 2017 19:12

Στον Όλυμπο οι Δρομείς Υγείας Κιλκίς

Συντάκτης:

Τρία μέλη του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κιλκίς έτρεξαν την Κυριακή 6/8/2017 στον Όλυμπο, στον 2ο ΖΕΥΣ των 47 χιλιομέτρων, οι Παναγιώτης Τριαρίδης, Μιχάλης Τσιτσόλκος και Σταύρος Αλέξογλου, τερματίζοντας με επιτυχία. 
Πρώτη φορά για τον Μιχάλη και τον Παναγιώτη σε αυτά τα χιλιόμετρα στον Όλυμπο (με το φημισμένο του τερέν), με υψομετρική διαφορά 2.500 μέτρα.
Μοναδικές εικόνες ασύλληπτης ομορφιάς  χαρίζει κάθε φορά το αγαπημένο αυτό βουνό.

Την προσεχή Δευτέρα 21 Αυγούστου στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί η έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας του Μ.Γ.Σ.ΑΡΗ Παντελεήμονα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. 
Ο προπονητής Χονδρόπουλος Ηλίας, που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα βρίσκεται στο «τιμόνι» της ομάδος,θα προσπαθήσει να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο αξιοποιώντας το πολύ καλό έμψυχο δυναμικό που υπάρχει.
Τρίτη, 15 Αυγούστου 2017 10:38

Στις 5/9 ξεκινούν οι Γυναίκες του Κιλκισιακού

Συντάκτης:

Την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου η Γυναικεία Ομάδα του Κιλκισιακού θα πραγματοποιήσει την πρώτη της προπόνηση ενόψει της νέας σεζόν.
Φέτος η ομάδα του Λάζαρου Δελήπαλτα θα ξεκινήσει πιο νωρίς την προετοιμασία της, καθώς έχει και πάλι πρωταγωνιστικές βλέψεις στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. 
Σκοπός άλλωστε της διοίκησης είναι η ομάδα να ενισχυθεί σε όλα τα επίπεδα, ούτως ώστε να κατακτήσει τους στόχους που έχουν τεθεί.

Κυριακή, 13 Αυγούστου 2017 11:52

Πρώτο δείγμα θετικό για Κιλκισιακό

Συντάκτης:
Πρώτο φιλικό παιχνίδι για φέτος και νίκη με 1-0 για τον Κιλκισιακό στον Λιθότοπο Σερρών απέναντι στη τοπική Δόξα.
Το απόγευμα του Σαββάτου οι παίκτες του Λεωνίδα Υφαντίδη αντιμετώπισαν την Δόξα. Σε γενικές γραμμές πραγματοποιήθηκε ένα ισορροπημένο ματς, με τον Κιλκισιακό στο πρώτο μέρος να βγάζει ομαδικές ενέργειες, αλλά να μην στέκεται εύστοχος στη τελική προσπάθεια, χάνοντας τρεις ευκαιρίες με τους Πιπερτζή, Νούκα και Μπελίτσα.