Αθλητικά
Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2011 14:59
Α1 ΧΑΝΤΜΠΟΛ - ΓΑΣΚ: Μεγάλη νίκη επί του Πανελλήνιου
Συντάκτης: Eidisis.gr
Η 6η αγωνιστική επιφύλαξε μια μεγάλη νίκη για την ομάδα του ΓΑΣΚ που αξιοποίησε, όπως αποδείχτηκε, την ανάπαυλα του πρωταθλήματος.
Με σκορ 18-24 ο ΓΑΣΚ επικράτησε μέσα στην Αθήνα επί του Πανελλήνιου. Και μόνο το σκορ δείχνει την ανωτερότητα της ομάδας του ΓΑΚ που πήρε εξαρχής το προβάδισμα και δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο του αγώνα.
Με σκορ 18-24 ο ΓΑΣΚ επικράτησε μέσα στην Αθήνα επί του Πανελλήνιου. Και μόνο το σκορ δείχνει την ανωτερότητα της ομάδας του ΓΑΚ που πήρε εξαρχής το προβάδισμα και δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο του αγώνα.
Η Δόξα Βαπτιστή αποχωρίστηκε τον Ηρακλή Κοιλαδίου από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα καθώς με την νίκη της επί των Κ. Αποστόλων αξιοποίησε το δώρο της Πλατανιά;ς που απέσπασε, στο ντέρμπι της αγωνιστικής, ισοπαλία μέσα στο Κοιλάδι. Σπουδαία επιτυχία και του Κεντρικού στις Καστανιές και συμβαδίζει τώρα με τους Παίονες Αξιούπολης, που νίκησαν επίσης τις Μουριές, στην 4-5 θέση του πίνακα.
Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2011 14:56
Στην απομόνωση απαντάμε με ποδόσφαιρο, κρασοσυναξη, και καλή παρέα
Συντάκτης: Eidisis.gr
Σε μια περίοδο δύσκολη για την πατρίδα μας και τους συνανθρώπους μας, όπου κυριαρχεί το έλλειμμα αξιών, αρχών, αλληλοϋποστήριξης και ανθρωπιάς, εμείς τα μέλη και οι φίλοι του ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ λέμε:
ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ, ΣΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ, ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ.
ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ, ΣΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ, ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ.
Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2011 14:55
σοπαλία 1-1 για τη Δόξα Χέρσου που πλήρωσε το ανούσιο παιχνίδι της κόντρα στον Ολυμπιακό Κυμίνων
Συντάκτης: Eidisis.gr
Και πάλι καλά να λέει η Δόξα Χέρσου αφού την Κυριακή μόλις και μετά βίας κατάφερε στην εκπνοή του αγώνα να εξασφαλίσει την ισοπαλία.
Αξιοποιώντας την έδρα και τη θεωρητική υπεροχή της η Δόξα «είχε» το παιχνίδι.
Αξιοποιώντας την έδρα και τη θεωρητική υπεροχή της η Δόξα «είχε» το παιχνίδι.
Αν δεν επρόκειτο για μια επανάληψη της γνωστής αθλιότητας στα ελληνικά γήπεδα με πρωταγωνίστριες τη βία και τη βλακεία, θα ισχυριζόμασταν ότι έστω και στα χαρτιά το «διπλό» του Εθνικού Νέου Αγιοενρίου επί του Ηρακλή Θεσσαλονίκης αποτελούσε μεγάλη επιτυχία.
Πολλά τα γκολ και αυτό το Σαββατοκύριακο στους αγώνες των τμημάτων της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς. Ισόπαλη με σκορ 4-4 αναδείχθηκε η ομάδα Παίδων κόντρα στον Απόλλωνα Ευρωπού.
Σε δύο διοργανώσεις που αφορούσαν βετεράνους αθλητές στίβου συμμετείχε μέσα στον Οκτώβριο ο διεθνής βετεράνος πρωταθλητής του ΓΑΣ Κιλκίς Κώστας Χαμουρούδης προσθέτοντας νέες σημαντικές αγωνιστικές διακρίσεις στο κλείσιμο της φετινής αγωνιστικής του δραστηριότητας.
Με μεγάλη οργανωτική επιτυχία έγιναν για 13η φορά τα Λασσάνεια στο δήμο Κοζάνης. Ο αγώνας έγινε την Κυριακή 6 Νοεμβρίου στους δρόμους της Κοζάνης , και σ αυτούς συμμετείχαν μαζικά αθλητές και αθλήτριες από την Μακεδονία και την Ήπειρο αλλά και ελεύθερα αθλούμενοι.
Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2011 12:13
ΜΠΑΣΚΕΤ – α’ ΕΚΑΣΚΕΜ, ανδρών: " Αριδαία - "ΑΕΤΟΣ" 86 - 78
Συντάκτης: Eidisis.gr
Δεν τα κατάφερε τελικά ο Αετός και έχασε με 78-86 στην Αριδαία αφού δυσκολεύτηκε πάρα πολύ να επιβληθεί εναντίον των 7 αντιπάλων παικτών (όχι δεν άλλαξαν οι κανονισμοί, απλώς είχε απέναντί του 5 παίκτες και 2 διαιτητές) και τελικά να υποκύψει στην παράταση καθώς το εμπόδιο των δύο διαιτητών και κυρίως του Β΄ Διαιτητή ΚΑΠΟΥΡΤΙΔΗ ήταν όπως αποδείχτηκε αξεπέραστο.
Συνήθως δεν αρκεί ένα ημίχρονο για να κερδίσει μια ομάδα. Ο Κιλκισιακός λοιπόν στην πρεμιέρα της Δ’ εθνικής ξεκίνησε φουριόζος, είχε τον έλεγχο του αγώνα, αλλά δεν μετέφρασε σε επαρκή αριθμό τερμάτων την υπεροχή του. Πρώτα βέβαια χρειάστηκε να υπερασπίσει την εστία του ο Περπερίδης, αλλά στη συνέχεια οι παίκτες του Κιλκισιακού επιτέθηκαν και με τον Βασιλειάδη στο 28’ με κεφαλιά άνοιξαν το σκορ.