espa pkm

Πέμπτη, 9 Απριλίου 2026, 2:57:07 μμ
Τρίτη, 10 Μαϊος 2011 13:37

Τα χάλασε στην επανάληψη

Συντάκτης:
aetosΗ κατάκτηση της νίκης και για τις δύο ομάδες ήταν μονόδρομος. Αετός Κιλκίς και Νίκη Βόλου συναντήθηκαν στο νέο κλειστό Κιλκίς και πολύ γρήγορα μετέτρεψαν τον αγώνα σε ένα ντέρμπι για γερά νεύρα όπου επικράτησε η πρωτοπόρος Νίκη Βόλου με 73-62. Οι γηπεδούχοι ήθελαν οπωσδήποτε τη νίκη για να πάρουν μια βαθιά ανάσα και μια ακόμη νίκη που θα σημείωναν στις επόμενες δύο αγωνιστικές θα σφράγιζαν και την παραμονή τους και οι φιλοξενούμενοι για να παραμείνουν στην πρώτη θέση συγκατοικώντας με τον Αμπελώνα.
Τρίτη, 10 Μαϊος 2011 13:36

Χαλαρά και χωρίς άγχος

Συντάκτης:
basketΜε το βαθμολογικό ενδιαφέρον να απουσιάζει από τον αγώνα οι ουραγοί της βαθμολογίας Αλέξανδρος Αξιούπολης και Πανεδεσσαικός αγωνίστηκαν χωρίς άγχος και πίεση με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν με διαφορά ενός τρίποντου.
Τρίτη, 10 Μαϊος 2011 13:35

Πρωταθλήτρια παίδων η Γουμένισσα

Συντάκτης:
mpalaΠερισσότερες από δύο δεκαετίες, από την εποχή που κυριαρχούσαν οι Γιάννης Σανίδας, Γιάννης Παπαλάμπρου, Γιάννης Βιτεβής, Χρήστος Προδάνης, Αντώνης Οικονόμου, Φίλιππος Μανδράς, Λάζος Κουσιδώνης, Τρύφων Γάτσκας, Τάσος Γεωργιάδης, Γιώτης Καπουτζής, Γιώργος Σλιουπκίδης, Αντώνης Κώστας, Χρήστος Καλβάκης, Μίμης Γαλούπης, κατακτώντας το ένα παιδικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κιλκίς μετά το άλλο, είχε να εμφανίσει το Πάικο Γουμένισσας τόσο ανταγωνιστική ομάδα.
Δευτέρα, 09 Μαϊος 2011 14:42

Συνάντηση Αγάπης Βετεράνων Δοϊράνης

Συντάκτης:
veteranoiΤην Συνάντηση Αγάπης πραγματοποίησαν για ένατη συνεχή χρονιά οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές της δημοτικής ενότητας Δοϊράνης και του συλλόγου, «Μέγας Αλέξανδρος». Η συνάντηση έγινε στο ποδοσφαιρικό κέντρο «Μέγας Αλέξανδρος», στη Δοϊράνη, το Μεγάλο Σάββατο, μέσα σε πνεύμα αγάπης, αλλά και πάθους για τη νίκη.
Δευτέρα, 09 Μαϊος 2011 14:39

Ξανά δύο αθλητές στην Εθνική!

Συντάκτης:
aleksandros-kilkisΣτις προεπιλογές της Εθνικής Παίδων, που λαμβάνουν χώρα από τις 2 έως τις 5 Μαΐου, στο Βελβεντό Κοζάνης, κλήθηκε ο αθλητής της Ακαδημίας ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς, Τριγώνης Ευάγγελος, που αγωνίζεται στην ομάδα Νέων.
Στις ίδιες κλήσεις συμπεριλαμβάνεται και ένας πρώην αθλητής της Ακαδημίας, ο Γιάννης Τσολακίδης, που το περασμένο καλοκαίρι μετεγγράφηκε στον ΠΑΟΚ.
gaskΣτο δημοτικό στάδιο των Γιαννιτσών έγινε το Σάββατο το Διασυλλογικό  πρωτάθλημα Παίδων και Κορασίδων των ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πέλλας-Κιλκίς και Πιερίας - Ημαθίας, με τη συμμετοχή αθλητριών και αθλητών από 29 συλλόγους. Ο ΓΑΣ Κιλκίς «κατέβηκε» με 22 αθλητές και αθλήτριες, τη νέα γενιά του συλλόγου, που απέδειξε ότι το σωματείο εκτός από παρόν έχει και μέλλον και μάλιστα λαμπρό. Σε ένα δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα αρκετοί αθλητές του ΓΑΣ Κιλκίς έκαναν σπουδαίες εμφανίσεις, μεγάλα ατομικά ρεκόρ χωρίς να υπάρξει κάποιος που να υστερήσει.
Τετάρτη, 04 Μαϊος 2011 18:31

Δύο χρυσά για τον ΑΙΑΝΤΑ

Συντάκτης:
aiasΜε μια συμμετοχή έλαβε μέρος ο Α.Σ. Αίας Κιλκίς στο διασυλλογικό πρωτάθλημα παίδων – κορασίδων αλλά γύρισε με δύο χρυσά μετάλλια στις αποσκευές του. Ο λόγος για τον σπρίντερ του συλλόγου Νίκο Ιωακειμίδη, όπου αγωνίστηκε στα 100μ. και 200μ. κάνοντας  11,62 και 23,64 αντίστοιχα.
Τεράστια επιτυχία για τον Γυμναστικό Σύλλογο Μανδρών που κατέλαβε την πρώτη θέση στους αγώνες των  διασυλλογικού πρωταθλημάτων παίδων -κορασίδων και παμπαίδων - παγκορασίδων!
Αναλυτικότερα οι αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου των Μανδρών ανέδειξαν πρώτο το σύλλογό τους στους αγώνες Παίδων Κορασίδων που διεξήχθησαν στα Γιαννιτσά με 145 βαθμούς. Οι παίδες  συγκέντρωσαν 111 βαθμούς και οι κορασίδες  34.
Τετάρτη, 04 Μαϊος 2011 00:16

Σκορ και θέαμα

Συντάκτης:
soxos-kilkisiakosΜεγάλη νίκη επί του Εθνικού Σοχού σημείωσε ο Κιλκισιακός, στον αγώνα που διεξήχθη στο Δημοτικό στάδιο του Σοχού στα πλαίσια της 32ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Δ’ Εθνικής κατηγορίας. Στο αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι ο Εθνικός πραγματοποιώντας μέτρια εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο, γνώρισε τελικά την ήττα από την ομάδα του Κιλκίς η οποία έδειξε αποφασιστικότητα στην διεκδίκηση της νίκης και στάθηκε πιο αποτελεσματική στις τελικές προσπάθειες. Μετά την ήττα αυτή από τον τέταρτο του βαθμολογικού πίνακα, ο Εθνικός θα κυνηγήσει τους τρείς βαθμούς της νίκης μέσα στον Μυλότοπο, απέναντι στον Μέγα Αλέξανδρο, για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την τρίτη θέση στον 2ο όμιλο.
Τετάρτη, 04 Μαϊος 2011 00:13

Δυνατά για την παραμονή

Συντάκτης:
xerso-triandriaΣε ένα παιχνίδι δίχως αύριο και για το Χέρσο και για την Τριανδρία, οι δύο «μονομάχοι» εν τέλει μοιράστηκαν από ένα βαθμό και είναι ακόμα «ζωντανοί» στην διεκδίκηση της παραμονής 1-1. Ένας αγώνας που αν κέρδιζε η Δόξα θα σφράγιζε την παραμονή της αλλά το άγχος και η κούραση από την υπερπροσπάθεια που καταβάλουν οι παίκτες για την σωτηρία της ομάδας στην κατηγορία ήταν δύο σημαντικοί παράγοντες που οδήγησαν στο αποτέλεσμα της ισοπαλίας.