Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2023, 2:32:36 πμ
Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2016 20:30

Αγιασμός της λειτουργίας Παιδικού Σταθμού Ποντοηράκλειας

Τη Τετάρτη 16 Νοεμβρίου, τελέσθηκε ο Αγιασμός  του Παιδικού Σταθμού της Ποντοηράκλειας από τον εφημέριο του χωριού, Αρχιμανδρίτη κ. Αλέξιο, παρουσία του Δημάρχου Παιονίας κ. Γκουντενούδη, του Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου κ. Παπαδόπουλου, του Αντιδημάρχου κ. Ευθυμιάδη, του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας κ. Παυλίδη και του Προέδρου του Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου κ. Δεβετζόπουλου.


Ο Παιδικός Σταθμός της Ποντοηράκλειας βρισκόταν σε προσωρινή αναστολή λειτουργίας από τον Αύγουστο του 2014. Η δημοτική αρχή και το Ν.Π.Δ.Δ. ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας λόγω της αυξημένου αριθμού παιδιών, προχώρησαν σε άρση της απόφασης για αναστολή λειτουργίας και έτσι ο παιδικός σταθμός άνοιξε ξανά για να υποδεχθεί τους νεαρούς συμπολίτες μας.
Η δημοτική αρχή παραμένει συνεπής στη δέσμευση της για βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών του δήμου μας. Με την επαναλειτουργία του παιδικού σταθμού, λύνεται το πρόβλημα της μεταφοράς, τα μικρά παιδιά κοινωνικοποιούνται και απασχολούνται καθημερινά σε δημιουργικές δραστηριότητες και επίσης ελαφρύνονται οι γονείς.