Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2021, 2:47:29 πμ
etpa
Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου 2014 20:46

Δήμος Κιλκίς: Αιτήσεις για αποζημιώσεις από τις πρόσφατες πλημμύρες

Συντάκτης:

Όσοι δημότες της Δημοτικής Ενότητας Κιλκίς έχουν πληγεί από τις πρόσφατες θεομηνίες (πλημμύρες) καλούνται να υποβάλουν Αίτηση για την προβλεπόμενη στεγαστική συνδρομή.
Το έντυπο της Αίτησης διατίθεται από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών (Γραφείο Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών κας Ελένης Αναστασιάδου).
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέρχονται στο Γραφείο της Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών κατά τις εργάσιμες ημέρες από 9:00 π.μ. έως 14:00.


Σε ότι αφορά τους δημότες των Δημοτικών Ενοτήτων Γαλλικού, Δοϊράνης, Κρουσσών, Μουριών, Πικρολίμνης, Χέρσου οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν την ανάλογη Αίτηση στα γραφεία των Δημοτικών Ενοτήτων και των Τοπικών Συμβουλίων.
Οι Αιτήσεις θα πρέπει να υποβληθούν έως και την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014 και ακολούθως θα αποσταλούν για αξιολόγηση στην Υ.Α.Σ.Β.Ε. (Υπηρεσία Αποκατάστασης Σεισμοπλήκτων Βορείου Ελλάδος).
Ήδη κλιμάκιο τεχνικών της ΥΑΣΒΕ, όπως ανάφερε ο αντιδήμαρχος Χριστόφορος Πιπερίδης, ξεκίνησε στους οικισμούς Γαλλικού, Καμπάνη και Πεδινού την εκτίμηση αξιολόγηση των ζημιών σε κτήρια του δημοσίου. Η εργασία αυτή θα επεκξταθεί σε όλες τις δημοτικές κοινότητες που επλήγησαν.
Εξάλλου όπως ανακοίνωσε στην ίδια   συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς ο αντιδήμαρχος κ. Πρόδρομος Πεντζερετζής ο δήμος έστειλε ήση αίτημα προς τον ΕΛΓΑ για να ξεκινήσει άμεσα και η εκτίμηση των ζημιών - καταστροφών από τις πρόσφατες πλημμύρες στην αγροτική παραγωγή.