Κυριακή, 21 Απριλίου 2024, 5:13:43 πμ
Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου 2024 13:22

Επανεκλογή Δ. Κυριακίδη στη διοίκηση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κ. Μακεδονίας

Ο Δήμος Κιλκίς συμμετέχει δυναμικά και τη νέα δημοτική περίοδο στις ανώτερες θεσμικές βαθμίδες της Αυτοδιοίκησης.

Ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης επανεξελέγη μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας, με 93 ψήφους προτίμησης και  τέταρτος στη σειρά κατάταξης της παράταξης ‘’Ενωμένοι Αυτοδιοικητικοί’’ υπό τον Ιγνάτιο Καϊτεζίδη κατά τη χθεσινή ψηφοφορία για την ανάδειξη νέας διοικητικής ηγεσίας στην ΠΕΔΚΜ. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δήμαρχος Κιλκίς εξελέγη πρώτος σε ότι αφορά την περιφερειακή εκπροσώπηση των Δήμων της ΠΕΔΚΜ με τη συμμετοχή άλλων εννέα Δημάρχων στο ψηφοδέλτιο των Ενωμένων Αυτοδιοικητικών.

Στη Γενική Συνέλευση των αντιπροσώπων της ΚΕΔΕ εξελέγη ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Μπαλάσκας με 44 σταυρούς προτίμησης ενώ στο Εποπτικό Συμβούλιο της ΠΕΔΚΜ εξελέγη ο δημοτικός σύμβουλος Αναστάσιος (Σούλης) Καζαντζίδης συγκεντρώνοντας 115 ψήφους.

Και οι τρεις αιρετοί του Δήμου Κιλκίς είχαν επανεκλεγεί στα ίδια αυτοδιοικητικά αξιώματα και το 2019.

«Είναι μεγάλη η τιμή, μεγάλη και η ευθύνη, σημειώνει ο κ. Κυριακίδης. Τους ευχαριστώ όλους για την εμπιστοσύνη με την οποία με περιβάλλουν και πρώτο από όλους τον επικεφαλής μας, τον οποίο και συγχαίρω για την πανηγυρική επανεκλογή του.

Ο Δήμος Κιλκίς πάει Μπροστά στην Αυτοδιοίκηση! Περίτρανη απόδειξη η επανεκλογή του Γιώργου Μπαλάσκα στη Γενική Συνέλευση της ΚΕΔΕ και του Σούλη Καζαντζίδη στο Εποπτικό Συμβούλιο της ΠΕΔΚΜ.

Και τώρα δουλειά!»